Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akdm

ciąża a orgazm

Polecane posty

Witam, jestem w 27 tygodniu ciaży i mam takie pytanie. Podczas orgazmu bardzo mocno spinam mięśnie brzucha, napinam mocno mięśnie Kegla i brzuch (czuje wtedy jak wszystko w środku sie mocno napina i napręża). Ostatnio zastanowiło mnie to... czy nie zaszkodzę tym dziecku? Wcześniej zupełnie sie nad tym nie zastanawiałam ,ale im dziecko większe tym bardziej o wszystko sie martwię. Czy któraś z Was w ten sposób wywoływała orgazm i czy z doświadczenia wiecie czy szkodzi to dziecku czy tez nie? Na razie rezygnuję z seksu do następnej wizyty u ginekologa,ale chciałabym wiedzieć tez jakie są doświadczenia innych kobiet... Za każda odpowiedz bardzo dziękuję :)

Gość to sa rzeczy
w ciazy nie uprawiamy seksu!!!!!!!!!!!

taaak?? a od kiedy? Ja nie zadałam pytania czy w ciąży uprawiamy seks...

Gość wiec ze mna..
to było tak ze sex normalnie uprawialismy i nadal tak jest a jestem w 39 tyg ciazy, tez mi sie tak napina brzuch, twardnieje itp ale powiem ci ze to jest zdrowe ;p moj ginekolog mowil ze to ulatwia porod bo macica cwiczy podczas orgazmu. ja juz bym chciala urodzic i jeszcze czesciej sie kochamy z mezem bo niby w tym ostatnim miesiacu sex przyspiesza porod, no ale jakos tego nie widze...chyba zabobon jakis bo na mnie nie dziala