Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nem Tudom

Pytanie głównie do Pań.

Polecane posty

Jak sądzicie drogie Panie? Czy facet mający 32 lata i dwa rozwody nie ze swojej winy za sobą, ma jeszcze szanse na udany związek?

2 rozwody nie ze swojej winy? Najpierw naucz się przyznawać do własnych błędów

Obydwie moje byłe żony odeszły do innych facetów. Moją winą było to, że bardzo dużo pracowałem ale ktoś musiał spłacać kredyt za duże mieszkanie.

Pytanie nie jest głupie bo parę razy zdarzyło mi się słyszeć opinie, że po dwóch nieudanych zwiazkach powinienem sobie dac spokój.

Gość 5555555554645
jeśli bezdzietny to raczej tak

Gość mega stella
Jak najbardziej możesz i masz prawo ułozyć sobie życie. Bedziemy życ niestety tylko raz , trzeba więc próbowac do bólu !!!

facet mający 32 lata i dwa rozwody nie ze swojej winy na pewno ma szanse. pracoholik nie koniecznie !!

Nie jestem pracoholikiem. Rata za kredyt to prawie 6 tys. złotych i to ktoś musi zarobić.

Gość 5555555554645
a wciąż spłacasz jakieś kredyty? ma to coś wspólnego z ex-żonami?

Tak. Z pierwszą. Ona chciała miec takie duże mieszkanie. A kredyt będe spłacał przez dwadzieścia parę lat jeszcze.

Nie płace żadnych alimentów bo rozwody sa z ich winy. Spłacam część mieszkania pierwszej żonie.

Gość martola_29
Sama przeszłość nieważna, ale jeśli masz jakiekolwiek zobowiązania wobec byłych żon (np. alimenty, wspólne kredyty, dzieci, wspólne mieszkanie, wspólna firma), to raczej odpada. Musisz mieć "czyste" konto pod tym względem, totalnie odcięty od swoich ex, nawet nie utrzymywać z nimi kontaktu.

Gość mega stella
Nie zamartwiaj sie tylko żyj !!!!!!! Nie Ty pierwszy i nie ostatni jesteś po 2 rozwodach.

To znaczy że szans nie ma. Bo spłacac moją żonę będe jeszcze przez dobrych pare lat.

Na zycie to ja nie mam czasu:D CZasem jak teraz własnie wpadnę do kogoś na drinka i to całe życie. Reszta to praca.

Gość martola_29
Nie o to chodzi. Ja zarabiam i to dość dobrze. Ale dlaczego - w związku z takim facetem - moje pieniądze miałyby iść na nasze wspólne życie , a jego pieniądze dla jego ex?

To dziekuje, bo jestem gościem i nie wypada tak długo tu przesiadywać. Pozdrawiam Miłe Panie.

Zarabiam tyle że jeszcze wystarczy na wspólne życie. Jeszcze raz dziękuje. Juz tu jestem chyba trzeci raz i zawsze jest miło. :D