Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaa17

podniecenie

Polecane posty

Gość mlodaa17

Czytałam ze gdy dziewczyna jest podniecona to ma suchosc pochwy i partnerowi ciezko w nia wejsc... Dlatego pary stosują żele itp. Ja za każdym razem w takiej sytuacji mam mokro w gaciach i pełno śluzu. Dlaczego ?

Gość mlodaa17
nikt sie nie wypowie ?

Już o to pytałaś. Już Ci odpowiedziano, że to nieprawda. Podniecenie wywołuje naturalną lubrykację. Może występować suchość pochwy przy zaburzeniach gospodarki hormonalnej i pewnie kilku innych zaburzeniach.

Gość mlodaa17
Tak pytałam wczoraj ale komputer mi się zawiesił i szukałam potem tego tematu i nie mogłam znalesc.. To nzaczy ze ze mna jest ok i powinnam mieć mokro ?

Gość slovik
Dziwne,z tego co wiem to kazda kobieta podniecona ma mokro czyli tak powinno byc

Gość mlodaa17
sama spiepszaj idiotko/ idioto. NIe umiesz sie wypowieziec to po co sie udzielasz ?! Po to jest forum, żeby pytac i normamlni ludzie powinni normalnie odpowiadac a jak nie potrafisz to spadaj :P

Gość mlodaa17
właśnie na jakimś forum (napewno nie na kafeterii) i laska sie pytała czy z nia jest wszystko ok jak partner ma problemy z wejsciem bo ma za sucho a 2 osoby mowily ze jest z nią okej bo to oznaka podniecenia. troche sie zdziwiłam bo wydawało mi sie ze organizm wytwarza śluz w takich sytuacjach, dlatego pytam.

To są jeszcze głupsze fora niż kafeteria? :D Wiem! To na pewno było na samosi. :classic_cool:

Gość mlodaa17
Nie pamiętam gdzie to było xD a kafeterie bardzo lubię :)

Gość slovik
No to juz wiesz.

Gość kalim
oj młoda :P masz prawo pytac ale fajnie jest troche pomyślec chciałabyś by było sucho? fajnie jest miec poocieraną cipeczkę? nigdy się sama nie zabawiałaś? nie wiesz jak działasz? a żel może byc stosowany z różnych powodów :D kłopoty z wytwarzaniem naturalnego nawilżania stosowanie zabawek przyśpieszacz i uprzyjemniacz gry wstępnej (czy czegoś tam ) może się również zdarzyc że samo kapnie wówczas lepiej rozetrze :D