Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten swiat111

Atrakcyjność fizyczna

Polecane posty

czy atrakcyjny facet ma latwiej w zyciu i w pracy a takze jakie sa mniej wiecej atrybuty atrakcyjnego faceta (kolor wlosow karnacja wzrost itp) dziekuje bardzo za odpowiedzi

każdy wie że atrakcyjni mają w pewnym sensie łatwiej... jednak często wylewana jest na nich żółć zazdrośników, co też jest frustrujące. Znam piękną dziewczynę, która została zgnojona przez zazdrosne koleżanki i się leczy psychiatrycznie... A atrakcyjność dla każdego co innego znaczy...

Gość Zuzanna Ameliiia
Tak

Gość diabeł boruta
wiesz, to jest tak: męzczyźni zazdroszczą, a kobiety lecą, nawet jak się nie jest specjalnie miłym. na imprezie można z każdą zagadać, absolutnie nikt cię nie wyśle na zbity pysk. jak prosisz kogoś o coś to nawet jak odmawia to w miły sposób. ludzie tracą przy mnie pewność siebie.

jem gowno

kuzwa a tyle kobiet mi mowi , ze liczy sie tak naprawde wnetrze no to co klamia czy jak? ktos mi to moze sensownie wytlumaczyc bo ja juz zglupialem

mam 13 lat

rocznik 89 wiec jestem troche starszy

Gość diabeł boruta
więc powiem ci tak: wygląd pozwala "podejść bliżej" kobiety. jak go nie masz to musisz się trochę namęczyć, bajerować ją, aranżować sytuacje itd. ale nawet ja po pewnym czasie bywałem odtrącony przez dziewczyny, bo się mną nudziły. np. jedna twierdziła że ja mam głupią ładną buzię. :( więc wiesz już że i my mamy problemy. jednak oczywiście mniejsze bo nie jestem frustratem i zawsze sobie kobietę znajduję.

haha... raz podobał mi się jeden gość, wiedziałam że ja jemu też się podobam, więc postanowiłam wybadać sprawę i napisałam do niego na nk z fikcyjnego konta z zapytaniem, jaka powinna być jego kobieta. Odpowiedział dosłownie: ma mieć duże cycki, fajną dupcię i ładną twarz, jak się zapytałam czy to wszystko napisał że to mu wystarczy. Gdy pół roku później napisałam do niego z mojego konta napisał mi "dla mnie wygląd się nie ma znaczenia, jeśli jest dobra z charakteru i dopisek, ale ładnie napisałem co nie hehe"... przeszło mi od razu...

Gość diabeł boruta
ha lubię takie intrygantki :) może się umówimy skąd jesteś?

wiesz co to była marna intryga wiem, ale chciałam zobaczyć co facet ma do powiedzenia... ja niestety, a dla mnie stety jestem zajęta i w bardzo szczęśliwym związku :)

Gość diabeł boruta
to może pointrygujesz teraz wobez swojego faceta. ja mogę się z tobą pokryjomu spotykać.

uroda to rzecz wzgledna. dla jednej bedziesz adonisem a dla drugiej przecietniakiem lub brzydalem...

pindulka ma rację... a ja na intrygi jestem za stara, z resztą kto by chciał babę w ciąży :P

Gość Gadatliwa..
sama atrakcyjność fizyczna się nie liczy.. może być np. piękny facet jak model ale straszna ciapa o dwóch lewych rękach. Ja uważam ,że facet ma być facetem .. postawnym , sprawnym a nie pięknym:) zresztą liczy się jego charakter .. to jakim jest człowiekiem chciałabym się czuć przy nim bezpiecznie i stabilnie a ładna buźka mi do tego nie potrzebna:P

Gość krótki_kajaczek
ale mój wystający podbródek na pewno jest powodem żeby mnie odrzucić tak?

Uroda i atrakcyjność to rzecz względna. I każdy zwraca uwagę na coś innego, ale zawsze jednak pierwsze co widzisz to wygląd.

Gość Gadatliwa..
to czy łysieje , siwieje , czy ma wystający podbródek nie ma znaczenia (w moim mniemaniu) o ile dba o swoją higienę i o siebie samego w (ale też w granicach rozsądku) to Cie to nie przekreśla.. Facet ma mieć coś w sobie ma być męski i postawny , pewny siebie a nie laluś co płacze bo mu ktoś powiedział ,że brzydko wygląda.. On sam powinien wiedzieć ,że ma taką osobowość ,że wygląd się nie liczy

Gość krótki_kajaczek
serio to osobowość tak ci się podoba że nawet jeśli spotkałabyś brzydala, ale o ciekawej osobowości to byś mogła z nim chodzić?

Gość Gadatliwa..
Oczywiście pod warunkiem ,ze nadrobi osobowością..

Gość krótki_kajaczek
daruj obcesowe pytanie, ale czy pójdziesz z takim do łóżka nawet?

"napisałam do niego na nk z fikcyjnego konta z zapytaniem, jaka powinna być jego kobieta." Jeżeli napisałaś z fikcyjnego to sobie z Ciebie zażartował po prostu. :D Myślisz, że napisał Ci szczerze? :P Oj kobiety...

Gość Gadatliwa..
jeśli się zauroczę , zakocham to myślę ,że mogłabym pójść :) a mogłabym się zakochać jeśli spełniałby moje inne kryteria w których wygląd jest gdzieś tam z tyłu.:P

Wydaje się mi że atrakcyjni mają łatwiej tak samo mężczyźni jak i kobiety:) Atrakcyjny według mnie to taki : wzrost od 180 w góre, brunet, opalony, dobrze zbudowany, zadbany plus fajny charakter:) Tyle że jak będzie miał tylko wygląd bez charakteru fajnego to nie da rady na dłuższą mete niestety!

Gość wdad
pupa najwazniejsza ;]

Gość absolutnie absolutnie
a moim zdaniem wsad :P

Gość Annnnia 123
no bruneci są fajni to prawda a jak jeszcze śniada karnacja to już wogólę miodzio:)