Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulaxxxxxx

no to koniec.

Polecane posty

Gość anulaxxxxxx

3 godziny temu rozstalam sie z facetem. On nie akceptowal moich planow zyciowcyh (chcę byc lekarzem) dodam ze mam 19 lat, chodzilismy 3 lata. co ja mam robic?

Gość masz to przeczytać
2/10

jak nie akceptował Twoich planów to co to za facet? w związku podejmuje się decyzje korzystne dla obu stron. Nie żałuj 3 lat, ciesz się że teraz a nie później.

Gość anulaxxxxxx
Dodam,że Mój Facet nie akceptował moich planów bycia lekarzem bo chciałam być konkretnie Proktologiem.Wiecie jaka to odpowiedzialność?:O:OHeh...i co począć??

Gość kamilla1005
co Ci po takim facecie, który nie akceptuje Twojego wyboru? może najlepiej jakbyś robiła za kurę domową ... :P ahhh ci faceci... :D

Gość anulaxxxxxx
Jako lekarz a konkretnie rzecz biorąc chirurg od zawsze chciałam robić przy jelicie grubym i odbytnicy...kiedy to mu oznajmiłam...ten beznadziejny ignorant powiedział mi "nie"wyobrażacie sobie?? Ale !! Powiedziałam mu ze czasy sredniowiecza sie skonczyly,kobiety są wolne i maja prawo sięgać gwiazd a jesli mu to się nie podoba to go kopnę w odbyt-a wtedy on mi odparł,że mimo,iz jeszcze lekarzem nie jestem już wykazuje zboczenie zawodowe i uciekł:O:O

to ja założyłam ten temat. wypowiedzi poniżej są podszyte, Wiem,że macie racje,ale jest mi bardzo ciężko. To świetny facet chciałam z nim związać swoje życie. Od dawna rozmawialiśmy o rozstaniu, ale dziś podjeliśmy ostateczną decyzję, z zastrzezeniem, że możemy do siebie wrócić. Zależy mi na nim, ale chyba już bym nie chciała wiązać się z nim powtórnie. Jejjj już sama nie wiem co robić

Gość traxxxxxxxxxxx
anulaxxxxxx to ja założyłam ten temat. wypowiedzi poniżej są podszyte, "podszyte"?:P:Pchmmmmm używasz stylu spod szyldu "zaprzeszłej polszczyzny"a mnie akurat to podnieca:P:P

Gość Podshyff z klasą
anulaxxxxxx to ja założyłam ten temat. wypowiedzi poniżej są podszyte, I co już?Tylko tyle?Nie wyrazisz nawet podziwu dla kunsztu z jakim Ci podbijałem temat?:classic_cool::classic_cool: Eh ta dzisiejsza młodzież...zero wdzięczności

Gość Apppullariss
I jak się nie trudno zorientować temat ów za parę chwil zdechnie!:classic_cool: