Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylemjestem2828

zakochana

Polecane posty

Gość sduhiuasdassd
tak miałem nazywam was zombie, ale robot też do was pasuje :)

Gość absolutnie absolutnie
tak nie miałam. ja miałam tak, i mam, że łączy mnie przyjaźń, wierność i niezależność małżeńska

Gość mtyleeek
Jeśli łączy was przyjaźń i seks to znaczy że facet nie traktuje Cie poważnie :( Bo kiedy chłopakowi zależy na dziewczynie to ją sznauje a nie bawi sie w chore układy :(

Gość kirek1234
dobrze robi niech ją rżnie :) sama przyjemność a garaż na sperme jeszcze sie cieszy z tego :)

co do przyjazni to wiem ze jestem mu potrzebna mozemy rozmawiac o wszystkim.. tylko jednego nie moge mu powiedziec..boje sie ze Go strace- choc cos juz podejrzewa bo choc znamy sie 4mies a spotykamy od 2 zna mnie na wylot..:( On twierdzi ze nie wie co by zrobil bezz mnie ale nie moze teraz myslec o zwiazku ma ku temu powody.. a ja nie wiem co robic mysle o nim 24h na dobe .. i dla niego kogos zostawilam.. i co do jakis niemilych komentarzy nie traktuje mnie jak swoja dz** wyznac mu prawde czy poczekac? :(

Gość OneTwo
Pod żadnym pozorem, nic mu nie mów. Zostaw wszystko, tak jest do tej pory.

ale On chyba to widzi... teraz wyjechal na tydzien.. powinnam nie odzywac sie w ogole? albo naprawde jestem tylko do jednego...a puste slowa mi wciska bo wie ze jestem naiwna.

tylko ze patrzac na nas patrzy sie jak na pare.. bardzo o mnie dba nawet zadnym tak nie mialam z ktorym bylam tylko czasem ma jakies dzwine dni jakby cos czul ale uciekal do tego a ja potem nie wiem co myslec..