Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kusterek55

siostra Noxelii wreszcie opuscila forum!!! oficjalne info

Polecane posty

Kocie oczy 94 vel siostra Noxelii wlasnie wczoraj wieczorem opuscily forum.Cieszcie sie,bo filozofka tego fora zniknela na zawsze!!:)

Gość bimbuś smerfik
Niech Jej ziemia lekką będzie. :(

Gość Myslaca o wielu i o wzystkim
I bardzo dobrze. Glupia idiotka!

oczywiscie ze dobrze, pewnie jej sie przykro zrobilo po wielu wypowiedziach i dala sobie siary ,no coz trzeba bylo ja zadeptac jak robala:)

Gość teraz kusterek
kolej na ciebie 🖐️

ile w was nienawisci myslicie tylko jak tu kogo zdeptac jak robaka pomyslcie o samych sobie jakbyscie sie czuli jakby na was psy wieszano i obrazano?# uczyl was kiedys ktos kultury osobistej?? tylko nienawisc w was!! widac ze w zyciu macie nie pokoleiji, nie mnie to oceniac nie znize sie do waszego poziomu

Frank ,przeciez wszyscy zgadzaja sie ze stwierdzeniem ze kocie oczy 94 to byla psychopatka , wiec Ty tez przyznaj ze tak uwazales caly czas:D

Gość gdgf
co nie znaczy ze masz praw do tego forum i pisac kto tu moze byc a kto nie

zawsze bronilam Noxelie bo mi szkoda jej bylo, ale wczoraj mnie wpienila na maxa Ona i Prawa-tywa to dwa zawscieczone babska pelne glupoty i nienawisci....

dobra ,juz po obiedzie, ona juz poszla i nie wroci raczej :) chodzilo mi tylko o to ,aby nie rozmanazaly sie takie jak Noxelia idiotki i kocie oczy 94 takie byly ,wiec wykurzylem:D

Gość frank tutaj kultury
w zyciu nie znajdziesz tu same chamy siedza 🖐️

lepsze chamy niz pyschologowie takie jak kocie :/ zenuaaa kurva madrala jebana ,ale jej dokopalem i jestem z tego bardzo zadowolony bo nalezalo sie . myslala ze ja lubic beda a tymczasem wszyscy mieli ja za nic :D prawdziwe

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siostra Noxeli tez jest wampirem?? :D:D:D

nie ,ale rowniez ma swoj swiat , wystarczy byscie poczytali jej wypowiedzi to zobaczycie:D

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja na poczatku broniłam Noxelie ale sie myliłam bo normalna to ona nie jest

ja nie pisze o tym kto ma tu byc czy nie , tylko pisze o kulturze na tym forum gnoicie kazdego wczesniej jenny , noxelia teraz inne i tak kolejne osoby co wam to daje nie podobaja wam sie wypowiedzi innych ignorujcie i sie nie wypowiadajcie teraz utwierdzaja mnie pewne osoby w tym , iz polska mentalnosc posiada najmniejszy wspolczynnik kultury osobistej , oraz samozachowawczego przystosowania sie do srodowiska w ktorym funkcjonuja ah ................

i kocie oczy 94 to ta sama liga co Noxelia ,czytaliscie to za bzdury na topikach pisala? kretynka;/

Frank ,kocie oczy 94 wkurwialy tu tylu ludzi ,ze trzeba bylo zrobic z tym debilizmem porzadek:) i chooj mnie obchodzi czy przesada czy nie , ona musiala dostac kopa i stad pojsc,tyle:)

owszem ale kopa mozna dac takze inteligentnie i z kultura a nie jak tu sie wyprawia slownictwo wklejanie zdjec i co tylko jest to po 1 nienormalne 2 niemoralne 3nieestetyczne i co najgorsza bardzo prostackie

aaa czyli zgadzasz sie w Franku ze stwierdzeniem iz ona byla glupia?:)no trza bylo tak od razu ,przeciez tak mysla wszyscy ,nie musiales sie kryc pod tymi zdaniami

ale to swiadczy tylko o osobach jakie sa w prawdziwym zyciu nie mam zamiaru sie wyklocac i znizac do poziomu osob coponiektorych na tym forum bo wstyd tylko , ze to rodacy sie tak wypowiadaja o wlasnych rodakach

a moze wkleisz linki z wypowiedziami ,niech poczytaja i sami ocenia ,bo jakos nie potrafisz udowodnic dlaczego ona tak Ci przeszkadzala,fajna,mila nastolatka ,a wy takie rzeczy odpierdalacie ;/ to dopiero zenuaa

nie uwazam iz jest ona glupia tylko chora i zagubiona szuka przynaleznosci do jednostek zyje w wlasnym swiecie chce pokazac ze jest kims lepszym niz w rzeczywistiosci jej choroba psychiczna nie pozwala jej normalnie myslec jestem zdania ze w nerwach ona sama nie wie co pisze tak napawde i chodzi mi o to ze jesli ona tak glupio pisze to reszta powinna pokazac poziom i nie dac sie w jej gierki wciagac a tu jest odwrotnie to ona z wami robi co chce a wy w nerwach chcac pokazac wyzszosc posuwacie sie do takich czynow osobiscie uwazam ze kazda jednostka ludzka zasluguje na zrozumienie i szanse by sie poprawic to tyle ...

no widzisz trzeba przyznaci noxelia i jej kocie oczy 94 ,czyli ta gowniara ,obie siebie warte:)