Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liderka!

Proponuję nie chodzić na wybory

Polecane posty

Ja nie byłam jeszcze nigdy:P Banda oszustów! Może jak frekwencja będzie bliska zeru coś da im to do myślenia:P Każdy naród potrafi się zjednoczyć i walczyć o swoje! A my oczywiście nieeeeeee.... TYlko pracujemy dalej po 50 godzin tygodniowo za 1400;/ Masaaakra:P

Chodziłem kiedyś, do obalenia rządu Jana Olszewskiego. A jeśli frekfencja będzie bliska zeru, zmienią konstytucję, na taką że będą mogli się wybierać między sobą. :classic_cool:

nie chodzenie na wybory niczego nie zmienia . Jeśli już chcesz zaprotestować przy urnie - wrzuć pusty głos .

Obywatelu ! Nie chodząc na wybory wspierasz ruchu anarchistyczne i anty-obywatelskie. Idź na wybory. Głosuj na lepszą Polskę. Głosuj na swoją Platformę.

ja zawsze chodze, tego mnie nauczyli rodzice, kiedys aby sobie dorobic bylam w komisji wyborczej i sie przerazilam. przychodzili tylko ludzie starsi, ponizej 30lat bylo 8 osob przez caly dzien. w srednim wieku tez bylo mniej niz starszych. wiec sie nei dziwmy, ze pis ma takie duze popracie na wyborach skoro tylko jego elektorat przychodzi glosowac (oczywiscie nei obrazam zwolennikow pisu ani nie sugeruje, ze on ma popracie tylko wsrod starszych)

Gość jujujjjjjiiiooo
nie chodze bo i nie ma na kogo głosować

Jak najbardziej wspieram ruchy anty obywatelskie. Master wznosząc socjalistyczne hasła zaczynasz zasługiwać na gorsze miano niż tylko idiota.

Gość jak wam tu tak zle to
wyemigrujcie 🖐️

Gość popdder
za co ,jak tak tu płacą ze na bilet nie ma?????

16 października do urn wyborczych masowo ruszą moherowi zwolennicy PiS-u oraz socjaliści i komuniści wspierający SLD. Wasza Platforma czeka na waszą pomoc. Pomóż otrzymać Platformę przy władzy !

Gość Myrevin w swojej zapijaczonej
zgnuśniałej frustracji jesteś być może większym idiotą niż młody, pełen idei Master

A swoją drogą to wygląda na to że do Sejmu wejdą tylko trzy partie: Platforma Obywatelska, Prawo i Sprawiedliwość oraz Sojusz Lewicy Demokratycznej. Widoki PSL-u - jeżeli wierzyć sondażom - malują się w ciemnych barwach.

Gość kikiopple
byle platforma odpadła,reszta ujdzie

Gość no tak123
w tym kraju jest zarejestrowanych ponad 300 partii a może i wiecej, zacznijcie głosować na ludzi młodszych, nowych, odważniejszych a nie wciąż na te same twarze i partie

Gość Sawi
Nigdy nie byłem na wyborach , i nię bedę . Na kogo mam glosować ? Czy to coś zmieni jak wybiorą jednego albo drugiego ? Tak jak okradali Polskę tak bedą ją okradać . Dziwie się tylko tym PATRIOTOM . Tacy sami jak te barany w rządzie . Co w Polsce mamy dobrego ? Nic . Na każdym kroku utrudnienia, drożyzna , opieszałość . Przykladow tyle że nie w sposób ich tu opisać . No może kilka podam . Pomoc rządu dla powodzian , Mundurki w szkolach , opieka medyczna , itd. odpowiedzcie sobie sami czy warto ?

Gość cvzseee
Ci co nie chodzą na wybory nie są współnikami złodziei. Patrioci bojkotują wybory :classic_cool:

Gość Myrevin w swojej zapijaczonej
Jestem pasywnym gejem i popieram Mastera. Nie dla nietolerancji i nacjonalistów z PiS.