Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIrkka

osobisty internetowy bank danych

Polecane posty

Gość MIrkka

czy mieliście może okazję, korzystać z serwisu takiego jak banknawypadek.pl? można wrzucić różne dane, które zostaną przekazane wskazanej osobie po naszej śmierci. jakie są Wasze doświadczenia?

Mysle ze jezeli komus to bylo potrzebne, czyli juz nie zyje, to nie bardzo o tym nam opowie na forum :D

jakos nie ufam tego typu stronom, zwlaszcza teraz gdy ciagle wyciekaja jakies dane my z mezem mamy takie karteczki, gdzie sa zapisane wszytskie wazne dane, piny, hasla, nr kont itp (oczywiscie zaszyfrowane, ale znamy na wzajem te szyfry) wiec jak komus cos sie stanie to 2a osoba ma dostep do wszytskiego

Gość jadzia325
co racja to racja, może któraś z Was ma pojęcie co oznacza 256 bitowe szyfrowanie danych albo certyfikat geotrust? jakoś nie ogarniam tego całego systemu bezpieczeństwa

Gość olvvina
A Ty wiesz co to tak naprawde oznacza ? Bo jaj jestem kompletnie zielona w tej sprawie,ale przyznam sie Wam,ze jednak nie widze niczego złego w takim banku danych,pod warunkiem ze jest bardzo dobrze zabezpieczony.

Gość jadzia325
byłam dziś w pracy u naszego informatyka i powiedział mi, że 256 bitowe szyfrowanie coś tam to najwyższy stopień szyfrowania i nikt jeszcze nie stosował w praktyce bardziej bezpiecznych rozwiązań, co do certyfikatu (m.in. sprawy logowania) firma Geotrust to lider rynku... to by było chyba na tyle wątpliwości.

Gość megi89
JA na tym całym szyfrowaniu sie nie znam,dla mnie liczy sie to zeby serwis i moje dane były w pełni bezpieczne.

Gość MIrkka
no to jak w końcu radzicie zakładać konto czy jednak szukać innych sposobów dla zabezpieczenia przyszłości rodziny