Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto2011

prezent na rocznice slubu?

Polecane posty

Gość roberto2011

mam pierwszą rocznice slubu z zoną i chce jej sprawic mega przyjemnosc tylko niestety nie moge byc z nia w tym dniu bo jestem w Angli.. pomyslalem ze zrobie jej pare przyjemnosci - oczywiscie kwiaty, wizytę u kosmetyczki na jakims tam zabiegu ujedrniajacym czy wygladzajacym nie znam sie za bardzo ale jej siostram owila ze bardzo chciala sie wybrac i pomyslalem jeszczeo czyms tkaim :http://frupi.pl/oferta/pokaz/149 z tego co wiem nigdy nie byla na masazu a duzo pracuje przy dziecku i z pewnoscia jej sie to przyda , co myslicie ? warto?

Gość uwielbiammmmmm
kreatywnych facetow!!!

Gość diana_8333
super - masaze kamieniami sa bardzo popularne i napewno za stowke bys sobie nie mogl na to pozwolic :) tylko upewnij sie czy lubi zapach kokosu ;)

Gość skoro cie nie ma w polsce
to kup jej sprzet ktory twoja obecnosc jej wynagrodzi haha

Gość podoba mi sie
bardzo fajny pomysl kolego ! tylko - jesli dobrze rozumiem - macie dziecko wiec zadbaj o to by ktos na czas tych wszystkich zabiegow podjal sie nad nim opieki

Gość roberto2011
oczywiscie o to zadbalem - tesciowa jak zawsze hehe ;) z organizacja pomoc mi ma siostra zony wiec to zaden problem . myslalem w ogole o jakims spa jeden dzien ale nic ciekawego nie znalazlem za w miare rozsadna cene moze ktos zna jakies fajne oferty ?

Gość Kasiullka299
mysle ze masaz jest neutralny bo zabiegi odchudzajce, zwalczajace celulit etc. kobietam oze odebrac jako przytyk .. to troche tak jakbys kupil jej paste do zebow :P chyba ze macie na tyle bezposrednie relacje ze jej to nie urazi ;)

Gość roberto2011
jej siostra mowila mi ze bardzo chciala na ten zabieg isc dlatego nie sadze by poczula sie urazona .. chyba ze znajde cos innego ale na ten masaz na Frupi chyba sie zdecyduje

jasne ze warto.ty to masz leb. myslacy facet. gatunek na wymarciu !!! :D

Gość malagenia
Wydaje mi się, że fajnym prezentem byłby wspólny wyjazd do SPA. Przejrzyj sobie na przykład ofertę hotelu Głęboczek. Większość zabiegów tam dostępnych jest opartych na winoterapii, także jest to coś ciekawszego od tych wszystkich klasycznych masaży, które są wszędzie proponowane. No i taki czas spędzony tylko we dwoje może być naprawdę świetnym prezentem.

Gość ja johanka
A moze warto po prostu ja zapytac o to jaki zabieg chcialaby sobie zrobic.Moze nie musi to byc wcale SPA,ale np. jakis fajny zabieg mezoterapii-ujedrniajacy.Mysle ze teraz tego potrzeba kobietom.

Tak rzeczywiście , takie wyjazdy do spa na różne rocznice, to fajny pomysł, coraz więcej osób, tak lubi spędzać ze swoją drugą połówką w ten szczególny dzień, Hotel Głęboczek ma ciekawą i różnorodną ofertę na różne okazje i zabiegi dla zakochanych

Gość blumy
Wydaje mi się, ze najlepszym prezentem na rocznice ślubu będzie coś z małego AGD - takie prezenty przede wszystkim są bardzo praktyczne i z reguły jubilaci są z nich bardzo zadowoleni. Na stronie medialuxa wadziłam fajne i niedrogie urządzenia, więc jak ktoś z was chce kupić jakiś prezent w tym stylu, to polecam zajrzeć.

Gość marrawita
Pomysłów można mieć masę, ale ja uważam, że to powinno być coś godnego zapamiętania, a nie standard. Koszule, sprzęt - co to za prezenty? Chyba chcecie, aby ten dzień był godny zapamiętania, prawda?

Gość jerska
Każdy rodzic jest inny. Wiem, że teraz bym zamówiła coś w tym stylu - http://prezentmarzen.com/dzien-na-zaglach-2.html Na takie rzeczy zawsze brakuje nam pieniędzy, a każdy chciałby skorzystać. Szczęściu trzeba pomóc ;-)

Gość bamik
Gdybym mogła wybierać prezent z tego serwisu, który wskazałaś, to pewnie postawiłabym raczej na lot balonem, ale to już spora kasa. Tak czy siak - na takie rocznice powinno się kupować coś godnego zapamiętania.

a dlaczego z takiej okazji nie pojechać na romantyczny weekend tylko we dwoje? w głęboczku są do tego świetne warunki :) pojezierze brodnickie samo w sobie jest piękne, ale te kąpiele w winie bez wątpienia pobudzają zmysły ;)

Gość gość
spa szuper pomysł :) naprawde ;) albo zrób tak zadzwoń do spa powiedz ze wpłacasz im np. 200 zł i niech zrobić to co żona sobie życzy :) a co do spa we dwoje SUPER POMYSŁ ale nie polecam GŁĘBOCZKA byłam tam na wielkanoc bardziej mi się podobało u ERISOWEJ WZGÓRZA DYLEWSKIE moge polecić więcej atrakcji jest u ERISOWEJ pozdrawiam ;)