dżjordżjo bordżjo wypierdacze 0 Napisano Maj 31, 2011 pewnie grozi mi dyscyplinarka, a wrócić tam nie mam zamiaru.... ktoś przez to przechodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziaddek Napisano Maj 31, 2011 no ja tez raz mialem dosc tak szefa ze nie przyszedlem i nie zaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dżjordżjo bordżjo wypierdacze 0 Napisano Maj 31, 2011 stres jaki był u mnie jest po prostu nie do opisania, nie jestem leniem czy debilem, ale natłok obowiązków od początku do tego atmosfera ciągłego stresu,.. nie dałam rady i stchórzyłam, a nie miałeś dyscyplinarki? to dosyć spora firma, boję się że moga mnie za nieprzyjście pozwać do sądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsdasdsd Napisano Maj 31, 2011 dziwny nick jak na osobe ktora ma takie problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dżjordżjo bordżjo wypierdacze 0 Napisano Maj 31, 2011 jakie ma znaczenie nick, jest przypadkowy a mój problem jak najbardziej realny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dżjordżjo bordżjo wypierdacze 0 Napisano Maj 31, 2011 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach