Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdwedewweew

mam 22 lata ,a nie jedna osoba myslała ,że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość dewdwedewweew

choć nie jestem.. nie raz słyszę ,że jestem ładna i nie ubieram sie jak zakonnica, ale ludziom często sie kojarzę z dziewicą myślą ,że nia jestem.. Mimo tego mam powodzenie ,ale trafiam na samych ,, grzecznych facetów", poważnych itd bo ci podrywacze myslą ,że jestem spokojna itd czemu tak jest?

Gość dewdwedewweew
co muszę w sobie zmienić żeby mnie brali za normalną dziewczynę ,która święta nie jest? nawet w rodzinie uchodzę za taką solidna studentkę ,taka grzeczną i spokojną a ubieram się modnie myslę. tzn nie wyzywająco ,ale tak normalnie chciałabym uchodzić za bardziej ,,charakterna"

Gość ubieraj sie jak doda
j.w

Gość dewdwedewweew
bo mnie to denerwuje ,że sami ,,grzeczni" faceci się mną interesują . sami poważni itd chcialabym normalnego faceta ,bardziej przebojowego ,ale tacy myslą,żejestem zbyt ,,grzeczna" :( a tak to co? albo prawiczki ,albo jak nie prawiczki to też grzeczni i poukładani ,mili aż do wyrzygania . teraz się mna tak interesuje..niby przystojny ,ale bardzo spokojny , romantyczny , niby idealny ,ale mnie to irytuje :(

Gość dewdwedewweew
nie , ale takiego faceta ,, z jajem" co np wychodziłby ze mną na imprezy częściej ,albo nie był taki idealny i grzeczny . żeby czasem potrafił komuś dogryźć,żeby był taki no..męski . żeby czasem wyszedł gdzies wbrew mojej woli z kolegami na piwo..

Gość ghghhg
to męski znaczy chamski ?

A Ty zebys siedziala na kafe i sie zalila potem, ze facet poszedl na piwo i Cie olał. Hahaha. :D 🖐️ Nie wierze, ze masz 22 lata. Wróć do gimnazjum ;)

Gość dewdwedewweew
nie ,ale taki bardziej normalny .. jak wszyscy faceci czyli taki co czasem przeklina , taki co wszystkie moje ciocie by go nie chwaliły :O taki co czasem wyjdzie z kolegami itd a nie poukladany romantyk

Gość Bzowaa
możesz mi go oddać- ja szukam poukładanego romantyka.;) W zamian mogę Ci oddać ochroniarza- twój typ. Tylko nie wiem, czy nie za bardzo niegrzeczny...:D:D oj dziewczyno..a nie liczy się po prostu...miłość?