Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Dlaczego jak gruba dziewczyna daje swoje zdjęcie do oceny to piszecie...

Polecane posty

że ma super figure, że fajnie wygląda i absolutnie nie powinna się odchudzac A jak zgrabna dziewczyna wklei swoje zdjęcie to ją krytykujecie, cycki nie takie tyłek nie taki, brzuch nie taki. zazdrosc?

nie wiem czemu ale tez to zauwazaylam ze tak robia sporo osob pewnie zadzrosc

Gość marwolina po
lips - masz chyba jakąś manię prześladowczą i fobię bo ja zauważyłam coś innego że normalne dziewczyny mówią że są grybe a jak jest anorektyczka to że super laska

lips - masz chyba jakąś manię prześladowczą i fobię wiesz co to jest fobia w ogóle? czy piszesz aby pisac?:D

Gość Me Here Now
Bo jak jest gruba to ludzie sie nabijaja, ze w ogole pyta, wiec z ironia pisza... 'super wygladasz, powinnas jeszcze przytyc'

Gość hm............................
Każdy ma własne zdanie. Nie każda chuda ma świetną figurę. Może nie mieć wcięcia w talii, nie mieć tyłka, albo być tak chudą, że wygląda po prostu nieatrakcyjnie. A co do grubych dziewczyn... to nie pamiętam, żeby jakoś dużo ich zdjęć wstawiało:) owszem, nie zawsze są chude, ale żeby od razu GRUBE? Dla niekótrych dziewczyn jak kobieta nie waży np. 50kg przy 170 to już jest gruba:(

Gość bo teraz jest trend na
"poszanowanie grubasów". Nie wolno mówić, że toś jest gruby, tłusty, otyły, zaniedbany... Nawet "przy kości" jest źle widziane. Należy mówić, że jest: puszysty, o pełnych kształtach, kobiecy (w stosunku do kobiet), męski (w stosunku do mężczyzn), dobrze wygląda... Trend ten zaowocował szkalowaniem istot z natury (bądź przekonania) szczupłych. Dlaczego? Ano dlatego, że mówiąc o kimś grubym, że "dobrze wygląda" i jest "kobiecy/męski", trudno tak powiedzieć o kimś o połowę szczuplejszym nie powodując zawirowań w płacie czołowym i schizofrenicznego rozdwojenia. Ponadto, społeczeństwo tyje. Mamy coraz większy odsetek grubasów, a grubas nie będzie upychał pracowicie wałków tłuszczu w za ciasne spodnie pocąc się obficie i wychwalał kogoś, kto nie ma takich problemów. Kto wałków nie posiada a spodnie ma na dupie luźne. Zatem im więcej grubasów - tym więcej opinii negatywnych w kierunku szczupłych i pozytywnych pod adresem grubych. I tak się to toczy... Oczywiście jest to ogólny schemat, od którego zdarzają się odstępstwa...

Gość Te Wasze teorie...
Zawsze wynajdujecie jakies teorie. Ja to mysle, ze wlasnie panuje moda na "odmozdzenie", gdzie o wartosci czlowieka swiadczy jego wyglad. Ludzie, dorosnijcie troche! Ja to mysle, ze w ogole jesli ktos wkleja swoje foto i czeka na to, jak ocenia go inni, no to cos jest nie tak z jego poczuciem wlasnej wartosci. Troche wiecej wiary w siebie! Niewazne, czy ktos jest chudy, gruby, wysoki, czy niski! Wazne, aby polubil siebie, taki jaki jest!

Gość erwrwr
a ktora to taka gruba i mowimy o niej ze jest szczupla? podaj przyklady

bo tu wszyscy sa tacy obiektywni i myslacy...sama milosc i sympatia, zero zazdrosci i wredoty...ogolnie takie typy tu siedza i taka maja wredna nature :)