Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PORTEREWA

Mozecie mi to wytlumaczyc , nie nie rozumiem takiego czegos. NK.

Polecane posty

Gość PORTEREWA

Mam kolezanke. bardzo ladna dziewczyna. Na codzien ubiera sie w szpilki itd. A na NK ma takie beznadziejne zdjecie- na sportowo, w ogole beznadziejnie ubrana, nie podkreslona figura- w ogole jak nie ona. Zdjecie w ogole nie pokazuje jaka ona ladna jest, wrecz przeciwnie. A na zywo jest super laska. Laska ma tylko jedno zdjecie w galerii. Nie rozumiem dlaczego tak sie oszpecila tym zdjeciem. Zamiast fajne dodac tak jak na codzien sie modnie ubiera, to ta dodala jakies beznadziejne w gorach, i to mowie ze bylejakie buity itd.

Gość kilimangaroo
Co chcesz, nie zalezy jej.

Gość no problemooo
No pewno - nie zależy jej żeby znaleźć kogoś "na wygląd" lub wogóle nie chce żeby jej ktoś z nieznajomych zawracał głowę czy ją podrywał. W sumie dobrze to o niej świadczy jakby nie patrząc.

Gość elisa-
Wam dogodzić!!! Jak ktoś się wyfryzuje, umaluje i wystroi do zdjęcia i wrzuci na nk - to źle bo sie lansuje, bo żal.pl itp jak ktos walnie normalne zdjecie w dresach - tez źle bo nie dba o siebie i jak to tak mozna takie byle jakie zdjecie na nk? to jakie zdjecia nalezy wrzucac? Legitymacyjne?

Gość kika00
zdjęcie w górach? to jak jest w górach to ma sobie zrobic zdjecie w szpilkach? kobieto! zresztą to nie Twoja sprawa...moze mysli ze jak doda takie zdjecie na którym jest ubrana tak jak na codzien,to stado zgłodniałych "baranów" rzuci sie z głupimi pytaniami typu" ale bym Cie wyruchał",badz " daj mi sój numer telefonu",badz " ładne masz"..etc..nie dziwie jej sie w takim razie..

Gość asdfdfd
Mam bardzo ładną i zgrabną koleżankę. Wstawia ona dużo zdjęć na nk, takie w skąpych strojach kąpielowych też. Dostaje różne opinie od facetów. Wielu proponuje jej spotkanie, a jej mąż uważa, że ciągle musi im odpisywać komentarze w stylu: ja mogę zaproponować ci spotkanie w klubie gejowskim. Chłop się denerwuje, a żona dalej wstawia te zdjęcia. Jestem zdania, że im mniej na tych zdjęciach widać tym lepiej.