Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona23

Już nie mogę po prostu......

Polecane posty

Gość zrozpaczona23

Gdzie do cholery można dostać prace w Poznaniu, bo szukam od 3 miesiecy i nic. Juz mnie to przerasta :( Nie mam kasy, nic.... Jedna rozmowa kwalifikacyjna, a cv chyba 50..... nie mam juz gdzie probowac, mam tylko średnie wyksztalcenie od wrzesnia ide do poli..............

Gość zrozpaczona23
tu tez wszyscy bezrobotni? :(

Gość MASCOTE Micro Perfo Filter
To póki co idź do prac sezonowych, z 7 dych można dziennie zarobić, na wakacje jest więcej pracy, albo jagody zbieraj i sprzedawaj 8 zł za słoik.

Gość zrozpaczona23
mam po lesie lazic i jagody zbierac? ja potrzebuje stalej pracy z umowa normalna, chyba mam prawo chociaz za najnizsza krajowa robic

Gość MASCOTE Micro Perfo Filter
No jeżeli nie masz pieniędzy to na razie możesz sobie chyba tak dorobić? Zawsze jakiś grosz wpadnie, chyba lepiej sobie cokolwiek zarobić niż siedzieć i jęczęć? Ja co roku tak sobie dorabiam i jest ok ;)

Gość Miłego dnia życzę.
Prawo masz. Teraz tylko je egzekwuj.

Gość sdek
Może jeśli od dłuższego czasu masz problemu ze znalezieniem pracy to zasiegnij rady jakiegoś doradcy zawodowego. Moja koleżanka tak zrobiła. Szukała bezskutecznie pracy od roku, nic nie mogła znaleźć. A teraz ma świetną pracę , która dodatkowo sprawia jej satysfakcję