Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dół dół dół kafeteria dno

kafeteria to totalne dno. Porażka

Polecane posty

Nie warto tutaj zakładać tematów. Jakieś idiotyczne, durne podszywy, jakieś idiotyczne ciągle odpowiedzi. Nie da się w ogóle żadnej sensownej odpowiedzi uzyskać. Nie macie mózgów czy jak? jakieś pierdoły tylko w głowach. Kafeteria zeszła na psy. Totalne dno! wypisuje się

Gość ja tez poprosze....
ale tak zawsze bylo, taki jest urok tego forum, kazdy moze sie wyżyć

Gość to nie kafeteria jest dnem...
bo kafeterie tworzą ludzie

Gość afdsfdsgfdg
Nie było tak zawsze. Po prostu za dużo dzieci zaczęło tu wchodzić i zrobił się syf.

Wiadomo, jest dużo przypałów, ale też są ludzie z którymi da się pogadać! Wystarczy się zaczernić żeby uniknąć podszywów, no ale jeśli ktoś się wstydzi pisać ze swojego stałego nicka... założę się, że mnóstwo czarnych nicków zakłada tu tematy z pomarańczy bo się wstydzą pisać ze swojego czarnego nicka o niektórych problemach :classic_cool:

zrszta murzyni tez zeszli na psy, kiedys mieli wielkie penisy, uwielbialam im obciagac i jak mnie rzneli analnie, a teraz to same takie jakies male, swiat schodzi na psy

niestety niektórzy nie potrafią korzystać z anonimowości. Można jednak znaleźć tematy, na których przeważnie wpisują się miłe i przyjazne osoby, które nikomu nie ubliżają, ale są to topiki, które istnieją czasem po kilka lat.

Gość afdsfdsgfdg
tak zawsze bylo, ja juz 10 lat temu trafilam na jednego murzyna z malym penisem, no normalnie porazka jak mnie walil w odbyt to nic nie czulam

I jeszcze coś z życia. Nawet już nie mam chcicy na seks. :(:(