Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiowaaaa

JAKIE ZABAWKI POLECACIE DLA 4 MIESIECZNEGO MALUCHA !!!

Polecane posty

Gość Ktosiowaaaa

Prosze o rade doswiadczone mamuski co u was sie sprawdzalo

Gość Ktosiowaaaa
??

Gość jak to nie mozna?
grzechotki i mata edukacyjna, choc mata moje dziecko za bardzo sie nie interesowalo, 5 min. polezalo i placz.

Gość hal aj ken tejk?
a po co takie kubki-piramidy 4-miesiecznemu dziecku? przeciez ono jeszcze nawet nie siedzi... ale coz, mamuski sa teraz do przodu, ze hej :P

Gość baca z gór
komputer ,merca ML,i browar

Gość Ktosiowaaaa
co myslicie o szczeniaczku uczniaczku oczywiscie juz z wyprzedzeiem wiem ze jest dla dzieci od 6 miesiaca

Gość gryczka
Tak małe dziecko prawie nie potrzebuje zabawek. Mój syn w wieku 4 miesięcy bawił się grzechotką, gryzakiem, przytulanką (oczywiście nie przytulał jej, tylko wymachiwał i wkładał do buzi :-) ) Na macie potrafił poleżeć może z 5 minut i był ryk. Teraz ma pół roku i dopiero od niedawna potrafi się sam pobawić na niej 15-20 minut. Dalej bawi się grzechotkami, gryzakami, maskotkami, w wannie gumową kaczką. A i tak najlepsze zabawki to pieluszka tetrowa, dłoń taty, butelka z piciem, troczki od moich spodni, byle mama albo tata byli obok. Dla takiego malucha znacznie istotniejszy niż wymyślne zabawki jest kontakt z rodzicami.

o pieluzka tetrowa jest super. Opakowanie po wacikac też, bo szeleści.

Dziecko 4 miesieczne nie potrzebuje jeszcze zabawek.Wystarcza mu wlasne raczki,gryzaczki ew. jakis misiek czy przytulanka.A szczeniaczek uczniaczek zainteresowal mojego synka jak mial tak okolo 1,5 roku-wczesniej lezal w kacie.