Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefre_21

mam rozkmine...pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość Nefre_21

poznałam faceta przez neta,gadaliśmy 7 miesiecy.Nigdy nie przyznałam mu się,że jestem gruba.Jak się póżniej okazało,wiedział o mnie dosyć sporo,do dziś nie wiem skąd no ale nieważne.Kiedyś wracałam z zajęć i dostałam sms-a,dlaczego wracam sama,przecież zawsze wracałam z kumpelą...okazało się,że stał gdzieś i mnie obserwował.Przestraszyłam się,chciałam zerwać kontakt ale on nalegał,żeby jednak dalej pisać.Przyzwyczailiśmy się do siebie,mówi,że nie przeszkadza mu moja lekka tusza,że chce mi pomóc,że jestem mu potrzebna...tylko ja się nie chcę spotkać,często się nie odzywam żeby o nim zapomnieć to dzowni,straszy,że mi do domu przyjedzie...zostawia mi prezenty pod samochodem..co ja mam zrobić...niech mi ktoś doradzi,proszę...

Gość dokładnie!
jakiś kolejny zboczeniec internetowy, nie masz normalnych znajomych? a jeśli już to poto są portale społecznościowe że poznajesz dokładnie kogoś znacznie wcześniej niż go widzisz, jego zdjęcia, jego znajomych i umawiacie się w miejscach powszechnie uczęszczanych, w centrum miasta a nie po krzakach czy na cmentarzach ;)