Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia 1654

Chłopak puścił cichacza

Polecane posty

Gość Asia 1654

Niechcący mu się przy mnie wymsknęło i pewnie bym się nie zorientowała gdyby nie okropny smród, speszył się strasznie i od tej pory jakby się mnie wstydził, co mam zrobić?

Gość onnnnn
tez mu pierdnij i bedzie z głowy

Gość Asia 1654
ale mi sie to podobało ten zapach mnie podnieca

Gość Asia 1654
Pytam poważnie przez taką głupotę wynikła jakaś dramatyczna sytuacja on mnie unika widać że od tego momentu się mnie wstydzi, kurde przecież wiem że zrobił to niechcący.

Gość Asia 1654
Tak tylko jak z nim mam teraz rozmawiać?

Gość york28
nie zwracaj na to uwagi

przede wszystkim masz zle nastawienie;p Co Ty nie pierdzisz?;p Niestety masz za chlopaka czlowieka i nie poradzisz,ze ma potrzeby fizjologiczne. Ludzie........powiedz mu,ze nic sie nie stalo i ze Tobie tez sie zdaza,ze to jest ludzkie, chyba ze masz Ty inne zdanie o.O "Nic co ludzkie nie jest mi obce". To kazdy czlowiek powinien wyznawac, a nie sie wstydzic wlosow na nogach, czy gdzies indziej. Trzeba bylo do niego powiedziec: o Ty swinko ;p ,a tak to teraz przy Tobie zle sie czuje.

Przecież ona nie ma problemu z nastawienie. To on się wstydzi jakby stała się straszna tragedia. Przejdź nad tym do porządku dzienngo, nie wspominaj o tym i nalegaj na spotkanie. Wkrótce i on o tym zapomni.

Gość Asia 1654
No właśnie to nie chodzi o mnie, owszem to nie było mi poczuć ten smród ale przecież to normalne tylko on się teraz wstydzi a ja nie wiem co zrobić.