Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana dziewica

DZIEWICTWO

Polecane posty

Witam! Z góry proszę o brak złośliwości, bo to mój ''mały'' wielki problem.. Nie będę pisać ile mam lat, jeśli ktoś będzie chętny aby mi pomóc to się wtedy dowie - prywatnie ;) Chcę już stracić to przeklęte dziewictwo, nawet jeśli będę żałować że zrobiłam to w taki, nazwijmy to dziwny sposób.. Z góry mówię, że cierpię na brak piersi, nie nie są małe, ja ich po prostu nie mam ;) Jeśli to Cię jeszcze nie odstraszyło, to powiem tak. Oczekuję pomocy, nie chcę żadnej kasy, mogę wysłać zdjęcia na maila, tego samego oczekuję od drugiej strony.. Jestem z Warszawy, ale w sumie dojazd nie stanowiłby większego problemu...Mam fobie jeśli chodzi o wszelkie choroby więc jak coś to tylko w prezerwatywie.. Pozdrawiam PROSZĘ O KONTAKT DROGĄ MAILOWĄ : dziewictwo1@wp.pl

Podobno tak ;) no ale nie mi oceniać... a nie myślisz że facet może mieć wrażenie że posuwa mężczyzne? Jestem b. sczupła i do tego wysoka, może przez mam ten defekt.. ;)

Nie wiem, nie robiłem tego z facetem i nie mam zamiaru. Piersi to nie jedyne co odróżnia Was od nas ;) Miałem dziewczynę z małymi i piersiami i jakoś problemu nie było. Do tego od tyłu raczej nie ich nie widać. Jak dla mnie dupeczka > piersi :P

hahahah! Dzięki za pocieszenie! ;) mimo wszystko nadal czekam na kogoś chętnego pomocnika..

Pomocnika nie jest ciężko znaleźć. Ot chociażby ja :D Jednak równie dobrze możesz być grubym sąsiadem z klatki obok :P

Może tylko dodam, że to dziewictwo z odzysku (nie bez powodu nie podaję wieku, a jest dość..hm..zaawansowany). W Rosji chirurg zalepił mi piczkę butaprenem, jak się przebijesz to powiem, żeś twardziel :P a moja pochwa niejedno już widziała i przeżyła, ponieważ jestem poetką porównam to do szerokiej autostrady o olbrzymiej przepustowości :) :) piszcie namiętni Panowie. ps. nie obrażę się za perfumy "Fracas" w zamian za moje nostalgiczne pożegnanie z dziewictwem :)

prosiłam o brak złośliwości, dziękuję podszywie ;) Ponowie prośbę o kontakt na podanego maila..

aha i może dodam, że po pierwszym (haha) stosunku pragnę owinąć się w ceratę i udawać krokieta. Ot taki mały fetysz :P

Gość desiremmmx
Napisałem maila do Ciebie ;)

Dziękuję, właśnie odpowiedziałam. Mail nie jest podejrzany, tylko stworzony specjalnie na tę okoliczność ;) Nie chciałabym zupelnym przypadkiem trafić na kogoś znajomego, bo chyba spaliłabym się ze wstydu ;)

Gość Dance macabre
Prowokacja słaba :D

Mało oryginalna ;) I tak się zgłaszam, o! :D Chociaż maila nie wysłałem, straciłem swoją szansę :(