Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda0304

WRÓŻBITA MACIEJ

Polecane posty

Muszę napisać o tym , że chciałam poczytać o Wróżbicie Macieju. Rożne osoby zadając pytania na jego temat. Niestety przykro stwierdzić, ale jak również napisał jeden chłopak, że chyba ludzie nie umieją czytać ze zrozumieniem!!!!!!! PO co się wypowiadają osoby które tylko krytykują wróżbitę i ogólnie wróżenie - a nie wróżyli sami, którzy oglądają niby dla zabawy te programy??? Same gów***stwo chyba się wypowiada bo takich tekstów nie piszą osoby dojrzałe, albo osoby dorosłe które nie prezentują żadnego poziomu. Żenada....

On jest moim idolem :D Chylę czoło przed jego umiejętnościami manipulacji i wciskania ludziom kitu:P

Gość dokladnie, dla mnie zalosne
jest gdy popedza ludzi na antenie ;/ i to ma byc rzetelna wrozba ? kiedy wrozej mowi dziekuje, nastepna osoba ;/ ehhh ...

Gość centymera
proszę Was, takie gówno oglądacie. weźcie sie lepiej za mycie okien czy coś

No i właśnie a ja chciałam wiedzieć czy się sprawdza czy nie. A nie czy komuś przypadł do gustu czy nie, bo to mnie nie interesuje ;/

To, co on mówi, może powiedzieć Ci równie dobrze osoba, która zna się na ludziach. Dużo da się na podstawie 1 pytania powiedzieć, zwłaszcza, że są ogólne stwierdzenia, które mogą się odnosić do każdej osoby (jak te w horoskopach).

centymera, skoro to takie g**no i nie oglądasz to skąd wiesz o tym w ogóle? a mówiąc o zajęciu to Ty może idz do szkoły naucz się czytać teksty ze zrozumieniem... teraz tego uczą do matury!