Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkowaaaaaa

Wasza opinia o tej sukni.

Polecane posty

Gość właśnie taką chciałam
ubrać na swój ślub ale nie będę go miała :( żyję z rozwodnikiem, wzięliśmy już cywilny, taki szybki, bez wesela więc przepadło :( piękna jest ta suknia

Gość panna młodaaa
jak koszula nocna nie lubie takich

Gość Koszula nocna???
[zgłoś do usunięcia] panna młodaaa jak koszula nocna nie lubie takich Koszule nocne możemy mieć wyjątkowo ozdobione, nikt nas w tym negliżu nie ogląda z wyjątkiem tej jednej osoby... Suknia ślubna to osobny temat - ta przedstawiona przez autorkę - skromna, elegancka, śliczna... sama wybrałabym podobną... Owszem, nie każdemu musi się podobać, ale skromność i umiar zawsze są w cenie. Autorce gratuluję świetnego wyboru i życzę wiele szczęścia na nowej drodze życia.

Gość panna młodaaa
co "zglos do usuniecia"?? moje zdanie wyrazilam, chyba o to tu chodzi nie?? skromnosc w cenie - wszystkie nagle taki skromne sie zrobily??

Gość Nha
Dosyć ładne, chociaż osobiście nie podobają mi się suknie w tym stylu... wg mnie pasują do ślubu w stylu plaża palmy... lekka zwiewna ale ogólnie ładna

Gość dla mnie tez swietna.
wlasnie taka chcialabym miec. kiedys:)

Gość sukienkowaaaaaa
bardzo sie ciesze ze sie podoba. zwlaszcza ze to model chyba z 2008 roku:)

Gość kasiulaaaaaaa
ja mam podobna, wlasnie taki typ sobie wymarzylam:D

Gość jak dla mnie
to zwyczajny skromny worek pokutny... przeciętna bez klasy, nudna, prostacka.

Gość a jak dla mnie piekna. z klasa
elegancka zwiewna i delikatna a nie jakas tandetna beza. naprawde swietna

Gość nie ma opcji
ładna jest. Trochę nie w moim stylu, ale to nie mój ślub. Dziewczyny, tylko nie opowiadajcie głupot, że taka sukienka zatuszuje mankamenty figury. Bo nie można mieć zbyt dużego biustu bo się będzie "wylewał". Wystający brzuch też będzie wyeksponowany, bo się będzie odcinał pod tym pasem. Znowu jak dziewczyna jest zbyt chuda to będzie w takiej cienkiej sukni wyglądać jak w worku.

Bardzo ładna, też ją brałam pod uwagę, szczególnie, że widziałam ją na Allegro za niecałe 500 zł. Niestety, ten model ma dość mocno odkryte plecy, więc trzeba mieć zadbane ciało, gładką i jędrną skórę - a nie tak jak ja, wałeczki tłuszczu... :-/

Gość sukienkowaaaa
ja tez ja wyhaczylam na allegro i zdecydowanie wybieram ta(mimo obejrzenia wielu wielu innych) ale raczej bede szyc bo obawiam sie ze zamowiona moze niedobrze lezec i trzeba bedzie poprawiac. wole uszyc mimo ze wyjdzie pewnie wiecej niz 500 zl z allegro.

Gość do tych wszystkich które
zadają głupie pytania co znaczy w cytacie "zgłoś do usunięcia" to jest zwykły skopiowany cały cytat w odpowiedzi razem z nickiem :O:O czy wy pod datą wypowiedzi nie macie tego zdania?? jak kopiuje się wypowiedź to automatycznie całą ja pierdole czy aż takie tłuki tu siedzą

Gość hgnfvmcxashfc
piękna :) też mam podobną, szyję u krawcowej. Taką z grubym wyszywanym pasem w talii i wieloma warstwami lekkiego materiału. Góra podobna :) wystarczą piękne dodatki, ładny stroik we włosy, kwiaty itp i będzie szał :) A śmiać mi się chce jak widzę panny z tymi kieckami jak wielkie ciastko z kremem. moja znajoma teraz slub brała i wybrała model "księżniczka" - wyglądała komicznie.

Gość hgnfvmcxashfc
w podonej szła do slubu moja kuzynka - była w 5 miesiącu ciąży i pięknie zatuszowała brzuszek. z tym że dziewczyna naprawdę wysoka, o proporcjonalnych kształtach. A piesi też miała większe jak to w ciąży i wygladała pięknie. Najważniejsze to być wysoką do takiej sukni.

Gość sukienkowaaaa
hgnfvmcxashfc powiedz mi prosze ile wyniesie cie uszycie sukienki. boo nie mam pojecia ile przeznaczyc na ten cel ani ile sie spodziewac:) ja mam 170 cm tak wiec niziolek nie jestem:)

Gość wspaniala, elegancja zwiewna i
delikatna

Gość hoops
do gory