Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkowaaaaaa

Wasza opinia o tej sukni.

Polecane posty

Gość mala_czarrrrna88
A moim zdaniem ładna ale bez szału :) Widzłam ładniejsze. Ale ogólnie na plus :)

Gość fiufiufiufiuuuu
ladna:) ale szalu nie ma, sorry

Gość lusi292
Mi się bardzo podoba. Nie jest za bardzo nawydziwiane, skromnie i delikatnie. Po prostu bez przepychu. Wszystko zależy od tego kto ma jaki gust i i najważniejsze żeby się dobrze czuć w ubiorze.

Gość lusi292
Mi się bardzo podoba. Nie jest za bardzo nawydziwiane, skromnie i delikatnie. Po prostu bez przepychu. Wszystko zależy od tego kto ma jaki gust i i najważniejsze żeby się dobrze czuć w ubiorze.

Gość sukienkowaaaaaa
no wlasnie szukam takiej bez szalu:) ewentualnie mysle jeszcze o takiej http://www.i-slubny.pl/nowa-kolekcja-sukien-ślubnych/suknia-ślubna-empire-e11.html?keyword=mie%C4%87 tylko z dwoma ramiaczkami i cienszymi. generalnie w stylu empire:)

suknia bardzo ładna choć dość skromna ale przy zgrabnej sylwetce będzie szał :)

Gość bardzo ładna
ale po co Ci opinia internautów,przecież masz się w niej Ty dobrze czuć a reszta niech se spada i gada co chce

Gość centymera
moim zdaniem okropna, sorki. i wcale nie trzeba mieć do niej figury (taka sukienka ukryje i brzuch i uda). i skromna też nie jest, przecież ma pasek cały wysadzany świecidełkami drugi link źle wklejony

Gość obie suknie śliczne,
jeśli masz ładną figurę to będzie ładnie leżeć.

Gość prinzessin27
bardzo mi sie podoba....

piekna :) Skromna ale z klasą. Sama bym taką chciała ale nie jest odpowiednia do mojej figury :)

cudna :) nie patrz na opinie innych tylko co tobie się podoba , mojej córce podobała się suknia bardzo skromna i ja patrząc na to co inni powiedza odwiodłam ją od tego pomysłu , teraz żałuję

Gość honorata_31
33

Gość sukienka sliczna
i jeżeli w niej się dobrze czujesz będzie super!

Gość sukienkowaaaaaa
bardzo mi sie podobaja. male modyfikacje tyko bym wprowadzila i planuje taka szyc. bardziej podoba mi sie ten warstwowy dol ale znow gora od tej pierwszej. zmixuje i bedziewymarzona:)

nie w moim stylu, nie lubie takich typu "rzymianki", ale ogólnie jest na plus :)

Gość salianka
Śliczna - bardzo mi się takie podobają - skromnie,ale elegancko i z klasą.

Gość sukienkowaaaaaa
dzieki dziewczyny za opinie bo slyszalam od niektorych (min. tesciowa) ze nie moze byc taka bo wyglada jak halka i musze poszukac zupelnie innej(czytaj bezy z kokardami i upieciami). ogarnaly mnie watpliwosci co do mojego wyboru ale teraz juz jestem pewna:)

Absolutnie zjawiskowa! Rzadko mi się zdarza, żeby ktoś wkleił linka i żebym powiedziała: wow, ale ta jest naprawdę wyjątkowa. Inna niż wszystkie. Ten pas w talii jest piękny i dodaje sukni uroku. Może i skromna, ale są kobiety, które tylko takie suknie biorą pod uwagę. Jeżeli dobrze na tobie leży i dobrze się w niej czujesz, to nawet się nie zastanawiaj.

Gość sukienkowaaaaaa
bardzo milo mi to slyszec:) :) a moze orientuje sie ktos ile mniej wiecej kosztowaloby uszycie takiej sukni u krawcowej?