Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TinaNina

Od ilu lat zaczyna sie tzw. "przechodzony związek"

Polecane posty

Gość TinaNina

Przechodzony zwiazek a przyzwyczajenie do siebie, co Wy o tym sadzicie?

Gość Od
Pol roku

Gość kallipso567
u mnie po 2 latach jest masakra :O tracę nawet ochotę na seks ,bo ciąle to samo./.

Gość fhgrsxh
po slubie :/

Gość milamillaaa
Nie wiem, ja wyszlam za maz po 10 miesiacach od poznania, a jestesmy malzenstwem juz 4 lata. Wiec ilosc czasu ile sie jest ze soba przed slubem chyba nie jest wazna, albo sie do siebie pasuje albo nie. My od razu wiedzielismy, ze jestesmy dla siebie stworzeni.

Gość TinaNina
My jestśmy razem od 4 lat i u nas niestety tak to jest, ze jeśli coś się dzieje typu :imprezy ze znajomymi, spotkania okolicznosciowe z rodziną, wyjazdy, wakacje itp. to jest ok i dogadujemy się świetnie i tak nas odbieraja inni ale jesli nie mamy planów na weekend itp. albo w tygodniu jak jestem zmeczona po pracy i wolę posiedzieć w domu a zon i tak siedział w domu bo prowadzi firmę prywatną w domu to mi wygarnia, ze ja wciąż chce siedzieć w domu i wprowadzam rutyne a to nie prawda. po prostu to on jest znudzony swoim stylem pracy bo siedzi w domu i klika w kompa a później go "nosi" więc mi wmawia głupstwa. Kocham go ale męczy mnie to, ze jest niedojrzały...a jak Wy macie w zwiazku?

Gość ogro09
Ja jestem artystka, plastyczka, wiec nienawidze rutyny, nie mam jej w zyciu i w zwiazku, nawet prace mam taka, ze moge tam siedziec 6h, moge 8, a moge 10 i o roznych porach, w roznych miejscach. Pewnie z tego powodu mam czesto silna potrzebe samotnosci i choc na codzien mieszkamy razem, to ide sobie na kilka dni pomieszkac do siebie i pozniej tesknimy :D a dzis mi wytknal, ze nie chce sformalizowac zwiazku hehe

Gość ten co wie
po szesciu latach

Gość osz kuźwa
też myślę, że po ślubie :D Zdecydowanie.