Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martykla123

STUDENCI prosze wejdźcie i doradźcie!!!!

Polecane posty

Gość martykla123

jesli ktos z was był na wymienionym przeze mnie keirunku niech powie jakim i opowie swoje wrażenia czy warto, czy to ciekawy kierunek lekki, polecacie? odradzacie? itp.. - turystyka i rekreacja -zarządzanie -ekonomia -finanse i rachunkowosc -gospodarka przestrzenna -ogrodnictwo -rolnictwo -ochrona środowiska -technologia żywnosci i żywienia -dietetyla -geodezja i kartografia prosze wypowiadajcie sie może to pomoze mi podjąc decyzje :)

Gość tralalalalallalala
a skad jestes? bo jesli z poznania albo bierzesz te kierunki pod uwage w poznaniu to mam co nieco do powiedzenia

Gość bogusia87
turystyka i rekreacja - łatwe i przyjemne studia. stosunkowo niewiele nauki, większość na logikę. całkiem ciekawe wykłady. studiowało mi się całkiem przyjemnie. obecnie jestem kierownikiem zespołu w banku.

Gość martykla123
jestem z Lublina:) prosze wypowiadajcie sie o tych kierunkach bd bardzo wdzieczna:)

Gość tralalalalallalala
mowie o poznaniu, turystyka i rekreacja na uam z pewnoscia fajnie sie studiuje, ale z praca w zawodzie ciezko, osobiscie koncze gospodarke przestrzenna, przyjemny kierunek, ale z przykroscia stwierdzam ze sie nic na nim nie nauczylam... dodatkowo szanse na zdobycie uprawnien bez znajomosci prawie nieosiagalne... ogrodnictwo na naszym uniwersytetcie przyrodniczym toz to jakas czysta pomylka, ucza o zyciu seksualnym kwiatow, no zartuje teraz troche, ale brakuje zajec z jakiegos planowania czy urzadzania ogrodow, jest za to genetyka, i jakies inne rzeczy ktore przydaja sie na roli... ja osobiscie polecilabym albo dietetyke, technologie zywnosci i zywienia albo finanse i rachunkowosc.

Gość martykla123
ktos jescze?:)

Gość kkoihuigytcfrexser
tez jestem po GP i stwierdzam, iz wiele sie na tym kierunku nauczylam :classic_cool: kariera rzeczoznawcy majatkowego stoi dla mnie otworem :P

Gość takajedna:)
a ja akurat kończę turystykę i rekreację:) i jestem bardzo zadowolona, fajne zajęcia, nie tylko teoretyczne, ale też praktyczne i mamy jeszcze wyjazdy studyjne. JEST SUPER:)

Gość pdf-krakow
ja skończyłam zarządzanie-nic nowego się nie nauczysz :) dietetyką się fascynuję ale nie studiowałam (zrobiłam tylko kurs)-bardzo dużo chemii, ciężko z pracą ale może za 5lat coś się zmieni. Weź coś przyszłosciowego np.fizyka medyczna, biotechnologia itp

Gość kulasmakula
ja studiuję dietetykę- studia bardzo ciekawe, jednak musisz lubić chemie i biologie bo dużo tego jest, ale na zajęciach raczej się nie nudzisz, ponadto jest dużo więcej nauki w porownaniu np. z tirem czy zarządzaniem, myślę, że warto :)

Gość martykla123
a czy był ktos na geodezji?:)

Gość isddfdddddddddd
ja byłam na geodezji. nudy na pudy i ciężko strasznie:) zmieniłam na ekonomię:) po geodezji kolezanka z mgr inz zarabia tylko 2000 wiec slabiutko jak na inzyniera:)

Gość nana73058945
a ja ekonomie studiuje i jak lubisz matme to idz na to;)

Gość xsswr wf
jestem na oś i właśnie rozwalam całki na piątek, bo mam 3,5 letnie. I semestr w porównaniu z II był łatwy i przyjemny, aż się boję, co będzie dalej;)) z fizyką jest całkiem ciężko ( choć pewnie byłoby łatwiej, gdybym miała jakieś podstawy i pracowała teraz ostro, ale wiadomo, jak to jest;)) Całkiem sporo chemii (jestem na ochronie wód) i łaciny. są łatwiejsze studia, ale mam nadzieje, że choć znajdę po tym pracę, bo to niby kierunek przyszłościowy, zamawiany, ale póki co, z pracą podobno ciężko po tym.