Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

jak dzyskać byłego faceta !?

Polecane posty

Gość madziulka1e
robisz mi nadzieje że się wszystko ułoży, to jak wytłumaczysz to że mi powiedział że już kolejny raz nie wierzy w to że się znów zejdziemy.Czyżby chciał na mnie wymusić zmienienie się bo wie że mi na nim zależy

Gość madziulka1e
zapytałam się jego na gg "dlaczego nie wierzy że się zejdziemy"opisał mi że dlatego bo się zatrzymuje i nie rozwija się...już nic nie rozumiem,o co mu chodzi przecież mu pomagałam w nauce nie kazałam mu rezygnować ze studiów to przecież nie moja wina że nie mógł pogodzić pracy ze studiami.A ja przecież też się rozwijam chodze zaocznie do LO

Powiedziałem "jeśli kocha, to zatęskni". Nie chcę robić Tobie nadziei. Chcę, żebyś spróbowała spojrzeć na to z jego strony. Czy gdybyś kochała kogoś i chciała z nim być, powiedziałabyś mu, że nie wierzysz w ten związek? Ja tak bym nie zrobił. Podejdź więc do tego z dystansem i nie próbuj odgrzać czegoś na siłę, bo będzie bolało bardziej. Na świecie jest tylu facetów.... Ten właściwy sam Cię znajdzie. :)

Gość madziulka1e
ale ja chce tylko jego jednego...mój problem na tym polega i wiem co mi na to powiecie ,że mi się tylko tak dopiero wydaje ale otóż NIE !jestem pewna co do swoich uczuć!