Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zmywarki w domu

Laski podoba wam się Michał Szpak? Jako facet?

Polecane posty

Bo on jest heteroseksualny. Na co dzień chodzi normalnie, więc co o nim sądzicie? Tylko proszę tak na serio.

Widziałam zdjęcie kolesia w ostatnim wydaniu "angory" i żeby mi nie napisali, że to michał szpak, to w życiu nie zgadłabym, że to facet. Nie, nie podoba mi się. Zbyt damski.

Gość sprytna szczesciara
jako artysta - TAK mezczyzna - NIE

Gość gejtjuda
Nie jestem pewna czy on jest hetero, mimo iż tak deklaruje- może jest jeszcze zbyt młody by powiedzieć prawdę, ale nie będę na ten temat dyskutować. Ma niebrzydką twarz, fajne włosy, ale jest dla mnie kompletnie niemęski i co za tym idzie aseksualny

to jest też dziwne dla mnie, bo ja lubię męskich facetów, lubię po prostu silną posturę, lubię czuć się bezpiecznie, lubię zarost no i zero makijażu. a jednak jest coś, co mi się w nim podoba wizualnie. na facebooku ma napisane że interesują go kobiety, wydaje mi się że sam sobie robi krzywdę, bo przez jego zachowanie i ubiór dziewczyny mają na myśli (i ja też) że jest w stanie skupić się tylko na sobie no i dziewczyny ostatecznie nie wiedzą kto się kryje pod toną make-upu Ale intryguje mnie

Gość ydydtsdrsd
buzia jak mops

Gość miastowy
Chyba Marceli Szpak

Gość Intimini
Podoba mi się bardzo a nie mam już nastu lat i mam męża w domu. ;) Jest bardzo intrygujący i ma szczere, dobre oczy a to mnie zawsze u facetów przyciągało. Makijaż itd. mi nie przeszkadzają, uważam, że mu pasują akurat.

Gość pachnę kremem Dove
mi się coś w nim podoba, ale uprzedzam, że jestem bi. Ma w sobie jakąś taką kobiecą delikatność, a zarazem nie ma tych słych parodiowanych gejowskich gestów rękami. Ubiera się kobieco ale w sumie gdyby tego nie robił to nie byłoby takiego szumu wokół niego, być może jest to zaplanowana strategia wypromowania się lecz istnieje też możliwość, że po prostu taki jest, lubi damskie łaszki. Jeżeli chodzi o wygląd to jest całkiem przystojnym młodym człowiekiem, ma zarysowaną szczękę co jest takie słodko-chłopięco-młodzieńcze no i fajne włosy. podsumowując, jest sexy dla mnie, tak na pograniczy kobiety i faceta, w zasadzie zbierając pociągające mnie elementy. ach no i śpiewa dobrze, umie używać swojego głosu pozdrawiam wszystkich homofobów :)

Gość Intimini
Też jestem bi, nie pomyślałam w sumie, że to może dlatego. ;) Ale wydaje mi się, że Michał też jest bi tylko jeszcze o tym nie wie(niektórzy faceci nigdy tego nie odkrywają, bo jest to dużo bardziej potępiane przez społeczeństwo, kobiety mają w tym względzie lepiej), albo po prostu nie chce się przyznać. Albo się też mylę i jest heteroseksualny i po prostu ma taką ekspresje.

Gość pachnę kremem Dove
no bo to taki trochę facet z wdziękiem :D bezpedałowa delikatność to rzadko spotykana cecha u facetów, w sumie chyba widzę ją pierwszy raz. i nie wiem czy zauważyliście jak na niego patrzyła ta jurorka gdy śpiewał 'dziwny jest ten świat' albo Bachleda jak śpiewał w półfinale. nie wiem co to za mina ale jest osobliwa i mam podobną jak oglądam filmiki z nim :D

Gość Navya
Jako facet nie ,ale mu kibicuje

ja jestem hetero na maksa i coś w nim ujrzałam, czyli musi coś być poza tym on już jest "postacią", zwłaszcza sceniczną więc to inaczej niż gdybym spotkała kogoś takiego na ulicy, zwykłego. poza tym ma super włosy. czy jest bi, hmm albo homo? nie wydaje mi się, ale żal mi go bo nie może sobie znaleźć dziewczyny przez to jaki jest cóż...albo jedno albo drugie

Gość Navya
tzn pare lat temu pewnie by mi się podobał bo lubllam takich w jego stylu czyli troche mało meskich ;) mialam nawet pierwszego chłopaka troche w jego stylu ( styl rockowy ,ale miał dziewczęcą urode) potem zaczęli misie podobać starsi faceci koło 30-stki tacy hmm męscy ;) i takich wybierałam

mina Sablewskiej? no normalna, po prostu uznała że dobrze śpiewa

Gość pachnę kremem Dove
w sumie nie oglądałam tej UWAGI z nim ale z krótkich fragmentów jego wypowiedzi wnioskuję, że ma fajny charakter, jest odważny ale nie 'butny' (taki archaizm się wkradł ale nie mogę znaleźć odpowiednika) no i wierzy w siebie ;)

gdyby był moim chłopakiem to musiałby zrezygnować z długich paznokci. poza tym, to myślę że za jakieś 3-4 lata mu przejdzie ten styl i stanie się "normalny". tylko na to czekam. włosy mogą być, ale reszta.

gdyby był moim chłopakiem to musiałby zrezygnować z długich paznokci. poza tym, to myślę że za jakieś 3-4 lata mu przejdzie ten styl i stanie się "normalny". tylko na to czekam. włosy mogą być, ale reszta.