Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem jak

jak używać butelki tomme tippee

Polecane posty

Gość no nie wiem jak

kupiłam butelkę tt z rurką odpowietrzającą, niestety dostałam ja bez ulotki i nie bardzo wiem jak ona działa butelka jest taka http://www.tomi.pl/szczegoly/12206/tommee_tippee_butelka_antykolkowa_2x260ml_0bpa_0m_warszawa po pierwsze nie wiem czy ten 'dysk' na końcu rurki odpowietrzającej ma być założony na stałe czy trzeba go zdejmować do karmienia; po drugie - u góry rurki jest takie koło z dziurką - czy ważne jest czy ta dziurka znajduje się podczas karmienia u góry/dołu/z boku butelki?

ten "dysk" ma byc zalozony podczas karmienia, a miejscu dziurki nie ma znaczenia...

Gość no nie wiem jak
a na czym polega mechanizm działania tego odpowietrznika? i jeszcze mam pytanie jak sterylizować te butelki, czy można w mikrofalówce? czy wszystkie elementy sie sterylizuje?

Gość no nie wiem jak
up bardzo proszę, może ktoś kto ma instrukcję obsługi napisze w punktach jak obchodzić siez tą butelką, ale jak sterylizować butelkę i laktator w takim palstikowym pojemniku

Gość szuruuubuuruuuu
wedlug mnie najlepszy sterylizator to jest na pare, sterylizyje sie wszystkie elementy, nie masz instrukcji obslugi?? na opakowaniu powinny byc umieszczone zalecenia co do sterylizacji.

Gość szuruuubuuruuuu
poszukam ci w necie, jak cos znajde to ci podam linka

Gość szuruuubuuruuuu
przed umyciem wszystko musisz rozebrac na czesci i wtedy umyc zeby pozbyc sie resztek mleka, moim zdaniem szkoda zachodu z tak skomplikowanymi butelkami tymbardziej ze przy maly dziecku jest od cholery roboty moim zdaniem zwykle butelki tommee tippee sa tez dobre

Gość gość
Zapodzial mi sie gdzies ten dysk wlasnie wiecie dziewczyny czy mozna uzywac butelki bez tego???