Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy.*

Czy facet ktory nie ma znajomych moze miec dziewczyne

Polecane posty

Gość niesmialy.*

Chodzi mi o kolesia nietowarzyskiegi, ktory nie ma bliskich znajomych. Nikt do niego nie dzwoni i prawie nigdzie nie wychodzi.

wara od szarych myszek :classic_cool: takie też chcą czegoś od życia, mają już dość swojego nudnego i monotonnego życia, na co im facet, który niczego w tym życiu nie zmieni?

Gość IMO13829
NIE.

mozesz kogos poznac wychodzac nawet ze smieciami...nie ma reguly, ale siedzac w domu to tylko utrudniasz....zacznij cieszyc sie zyciem

te nieśmiały, a gdzie ty chcesz tą dziewczynę poznać jak nie wychodzisz? przez kogo masz ją poznac, jak nie masz znajomych? ma ci z nieba spaść? wejść przez komin? wyjdź chociaż do parku połazić, do sklepu, pracujesz chyba się gdzies..? ludzie poznają się na przystankach, w autobusach, w najdziwniejszych miejscach... znając życie to bedziesz na kafeterii milosci szukal albo na jakims portalu randkowym.

Gość poroniony pomysł szukać
dziewczyny co ci da,chcesz tu przeczytać kiedyś jaki jesteś denny,jak jej jest nudno,lepiej zacznij chodzić na dziwki lub zabawiać znudzone mężatki.Jeżeli już kogoś szukaj to kogoś z kim będzie cię na tyle wiele łączyć,że skończy to się ślubem i założeniem rodziny.

Gość poroniony pomysł szukać
daj sobie spokój z dziewczynami,albo poznasz kogoś,że to będzie to i to przynajmniej na te 80 procent,albo daj sobie spokój i zacznij chodzić na dziwki

Gość poroniony pomył szukać
poczytaj jakie bzdety ludzie potrafią wypisywać,ludzie w stalych związkach,może się tego odechcieć

Gość niesmialy.*
Chodze na kurs tanca, chodze tez do pracy - tam sporo dziewczyn sie przewija - klimat restauracyjny.

Gość a ja bym wolala faceta takiego
wiecej czasu dla mnie by mial jestem zaborcza i chcialabym go miec zawsze dla siebie ;-)

Gość mysle ze moze miec
widze po znajomych, ktorzy maja dziewczyny, ze kontakty ze znajomymi sie ochaladzaja, a nawet zanikaja ;/ BO KOBITKI SA TAK POPIERDOLONE (sorry ze genaralizuje, ale widze po kumplach i ich dziewczynach jakie sa) ze zabraniaja wypadu na piwo i innych spotkan ;/ najlepiej byc caly czas z nia i jej znajomymi ;/ tak tak z jej znajomymi trzeba sie spotykac, z faceta juz niekoniecznie ;/

a dlaczego miałbyś nie znaleźć ? Ja to bym chciała zeby moj wkońcu siad na tylku i nie wyciągał mnie wszędzie.. Pracuje cały tydzien to chcialabym zebysmy w weekend posiedzieli sobie w domu poogladali jakis film, wyszli do parku czy na zakupy:) nienawidze się szwendać po imprezach :] a moj niestety uwielbia.. ale jakos dajemy rade :)

Ja bylam identyczna jak Ty autorze. Zero bliskich znajomych, siedzenie na tyłku w domu, zero imprez, bo nie bylo z kim. I poznalam super kolesia, ktory mnie odmienil. Wreszcie wyciagnal mnie z tej monotonii zycia. Nie wyobrazam sobie dalej ciagnac tego z tak samo nudnym facetem jak ja bylam.. to by nie mialo przyszlosci. A teraz jest super. Rozkrec sie:) to nie boli ja po wlasnym przykladzie wiem, ze sie da. Tylko potrzebni sa odpowiedni ludzie do tego.

Jak kobieta zabrania facetowi spotykac się z kolegami to najwidoczniej cos jest z nimi nie tak:) nic nie dzieje sie bez przyczyny :) Mój facet ma kkolege do którego wrecz go wypycham :) a ma takich z ktorymi nei chce go widzieć. Zadna kobieta nie chce zeby jej facet wychodzil z dziwkarzami czy pijakami :)

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tak mam bo jestem nieśmiała tzn mam jakis znajomych ,ale mało . a zawsze faceta miałam jakiegoś i mam. więc jak widać można choc ja jestem dziewczyna ,ale chyba u facetów jest tak samo ale pracuje nad sobą żeby byc bardziej przebojowa ;) już w liceum mi sie to udało ,a potem znowu się zamknełam w sobie ale mimo ,że jestem nieśmiała to nie chciałabym nieśmiałego faceta bo to juz by było za dużo dwoje nieśmialych w związku ;)

Gość fdffgfgdfsdf
moj chlopak jest taki, ja jestem taka, poznalismy sie przez neta, oboje nie lubimy imprez i towarzystwa. nie kazda dziewczyna lubi chodzic po znajomych i imprezach, sa takie co tego nie cierpią.

Gość fdffgfgdfsdf
ja wlasnie nie lubie towarzyskich imrpezowiczy, nigdy bym sie takim nie zainteresowala, zawsze wolalam tych niesmialych :)

Gość Nikle szanse
tu nie chodzi o łażenie po knajpach, dyskotekach tylko. Chodzi ogólnie o wychodzenie z domu, a jeśli autor nie wychodzi praktycznie nigdzie to co on z tą dziewczyną będzie robił? oglądał filmy na dvd? nic w tym zlego, ale chyba nie przez cale zycie. skoro ma problem z rozmowa z innymi to jak zaciekawi dziewczyne? jak ja zdobedzie? skoro jest tak malo kreatywny.. chyba, ze jakas brzydka, nudna, ktorej i tak juz wszystko jedno kogo bedzie miala.Ogolnie mozesz miec dziewczyne, ale znaleźć taka bedzie naprawde Ci ciezko no chyba, ze gdzies przez ineternet ja zbajerujesz, ale potem i tak w realu trzeba sie wykazac charakterem

Gość Nikle szanse
ale Wy jesteście ograniczeni. Jak towarzyski to od razu imprezowicz? bez przesady nie kazdy lata po klubach i tylko to mu w glowie. Jak chlopak nie potrafi nawiazac kontaktow z ludzmi, nawet kumplami z klasy nie potrafil, nie ma zadnych znajomych, czy to z pracy czy studiow. To jakim on musi byc mdłym czlowiekiem? niesmialosc, niesmialoscia, ale jakich kolwiek znajomych kazdy musi miec, bo inaczej nie najlepiej to swiadczy o czlowieku

Gość fdffgfgdfsdf
nie pisz bzdur, ja jestem ladna z tym ze niesmiala, to prawda, ale dbam o siebie, urode mam, ladnie sie ubieram, nie imprezuje, nie mam znajomych bo po prostu nie lubie i tyle :O a moj chlopak, niesmialy, tez nie imprezuje, ale jest naprawde bardzo inteligentny, ciezko spotkac tam madrego i dojrzalego chlopaka, duzo przeszedl w zyciu wiec moze to dlatego. a co robimy w wolnym czasie? chodzimy sobie po lesie, parku, do macdonalda, na plaze, kapiemy sie, ja na nudę nie narzekam, jestem szczesliwa z nim. dvd nie ogladamy bo ja nie lubie filmow, wole książki. wiec nie piszcie pierdol bo nie kazdy jest taki sam.

Gość vicky cristina barcelonaa
musisz coś zmienić w swoim zyciu , wiesz dużo osób jest singlami , ale mają przyjaciół i znajomych ... Ja bym nie wytrzymała jakbym codziennie nie gadała z przyjaciólkami - chociaż przez telefon . Czym się interesujesz ? Może jest w pracy ktoś lub w sąsiedztwie co interesuje się tym czym ty . To już temat do rozmowy . Lubisz zwierzęta ? Może zgłoś sie jako wolontariusz do schroniska , tam możesz poznać ciekawych ludzi być moze równie nieśmiałych jak ty . Na forach randkowych mozesz sie naciać .

Gość fdffgfgdfsdf
przeciez idiotko on umie nawiązywac kontakty, nie jest jakims totalnym odludkiem. po prostu nie lubi towarzystwa, imprez, piwska, ja tez nie lubie.

Gość fdffgfgdfsdf
no widzisz a ja nie mam zadnych przyjaciolek i czuje sie super, wole swoje wlasne towarzystwo, poczytac ksiazke, niz gadac o glupotach, ciuchach, facetach, kosmetykach ;)

Gość fdffgfgdfsdf
wiec naprawde mozesz znaleźć fajną ladną dziewczyną, tylko moze rozejrzyj sie wsrod tych cichych, spokojnych a nie wsrod tych przebojowych co to muszą ciagle gdzies łazić i lansować się. albo po prostu szukaj przez neta na jakims forum dla niesmialych. przeciez swiat bylby nudny jakby kazdy byl taki sam :)

Gość niesmialy.*
dzieki w sumie mam jakies zainteresowania, poza tym skonczona w miared dobra uczelni - najstarsza w Polsce, jak juz wspomnialem chodze na kurs tanca - ale wiekszosc to pary

Gość niesmialy.*
??

Gość Nikle szanse
jestem pustakiem

Gość niesmialy.*
????