Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nieszanowany

Jestem biedny i ludzie traktują mnie jak śmiecia, nie szanują

Polecane posty

Gość jestem nieszanowany

praca do dupy, zarobki niewielkie , ciuchy byle jakie ,jestem dziadem ,nikt mnie nie szanuje. Ostatnio byłem w banku cos załatwic, zostałem potraktowany jak powietrze,klient drugej kategorii. Babka obsługiwała jakiegos gnojka, wypłacał sporą kase ,nie wiem skąd ten małolat tyle tego miał , skakala obok niego jak głupia, w koncu za bpgatych klientow dostaje prowizje. Tak jest wszedzie , gdybym mial chociaz wygląd,ale tego tez nie mam. Ludzie z kasa wszedzie mają lepiej.

Gość fajnamalaniezbyt0987
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

Gość jestem nieszanowany
ciekawe jaką ? wszystkie stanowiska w wawie są obstawione. Rekrutacja to fikcja. W serwisach ogłoszeniowych puszczą anons i zaraz odpowiada na niego ze 100 osób. Myslisz, ze czytają te maile? Maja juz kogos , znajomego kolegi,szefa, ciotke ,synową itp Pracuje za 2100netto, ale to wystarcza tylko na normalne jednoosobowe zycie. Wkurwiam się ,bo nawet małolaty mają wiecej ode mnie :(

masz 2100 i piszesz , że jesteś biedny ?? Nie obrażaj Boga człowieku, znam mnóstwo rodzin które maja mniej na 3 osoby. Chyba nigdy nie pracowałeś za małe pieniądze skoro tak narzekasz. Jak na kawalera nie jest źle. Kwestia organizacji wydatków.

Gość hbdvk lm,.
07:59 [zgłoś do usunięcia] dzastolinatoja ty z choojem mielonym na rozum sie zamienilas zamieszkaj w warszawie utrzymaj mieszkanie, zrob wszystkie oplaty, wyzyj i wtedy sie wypowiadaj :D kurwa co za zjeby tu pisza :D

Gość jestem nieszanowany
dzastolinatoja - 2100 to bieda ,sory . Mieszkam sam ,zaplace wszystkie rachunki ,kupie jedzenie i gówno mi zostanie :O

Gość hbdvk lm,.
cipo gupia najwyrazniej mieszkasz pod w-wa na podlasiu, doisz krowy i sprzedajesz sery :D

hbdvk lm,. Mieszkam w Legionowie obecnie, sprawdź sobie na mapie. Nie mam krów i nie sprzedaje serów. Głupią cipą tez nie jestem.

jestem nieszanowany doskonale rozumiem, ze niewiele zostaje po opłaceniu mieszkania i rachunków. Wynajmuje mieszkanie , spłacam kredyt za to do którego niebawem się przeprowadzę, opłata za zus (prawie tysiak/miesiac) + dziecko w drodze. Warto zwrócić uwagę gdzie robisz zakupy głównie żarcie bo jest drogie i może faktycznie poszukać innego miejsca zamieszkania, no i nieustannie szukać innej pracy choć wiem jakie to frustrujące.

Gość polak potrafi
na początek naucz się czegoś, fachowcy w każdej dziedzinie dobrze zarabiają.