Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfwffewfewfwefweff

to już dowód na to ,że jestem ładna czy nie?

Polecane posty

Jak duzo ludzi mi to mówi obcych też? i faceci też czasem obcy czasem np koledzy mojego chłopaka? czy to jeszcze nie świadczy?

Gość arwenaaaaaa
nie no cos ty to konspiracja, oni sie tyko z ciebie smieja a tak naprawde ci obcy ludzie, koledzy itd. maja z ciebi tube jakich malo. oj na pewno nie jestes ladna no skad ten pomysl kurna

Tak, może oznaczać to że jesteś ładna dziewczyną i dlatego tak mówią:) ale... to Ty sama nie umiesz stwierdzić po spojrzeniu w lustro czy jesteś atrakcyjną osobą czy nie?? heh ;) oczy masz to widzisz heeh:)

mam lustro ,ale jakoś nie potrafie siebie samej ocenić obiektywnie więc zdaje sie na ocenę innych Inne dziewczyny potrafię ocenić ,ale siebie nie

uroda to rzecz wzlegd,a facetom podobaja sie solarki w tipsach i stringach, bo są wyuzdane, inni nei patrza na twarz tylko na cycki, wazne jest zeby ladna dziewczyna umiala przeczytac ksiazke i o niej opowiedziec, zacytowac szymborska czy twardowskiego(telefon gluchy,buty i nic dwa razy sie nie zdarza-chociaz to) czy pogadac o muzyce reagee-czyli meic swoje zainteresowania, np obrazy czy muzyka, ja zawsze nad urode przekladalam rozum i charakter, bo jak kobieta jest ladna, dobra i w miare mądra to sukces, a no i niestety wazne-gospodarna i musi sie szanowac-wtedy capnie cie ladny chlopak z ciekawa osobowoscia pozdrawia cie:najladniejsza w miescie,ale szczekata(tak mowia)

ja bylam brzydka i gruba jak mialam 15 lat i mase pryszczy,skonczylam 19 a tu nagle sie chlopaki ogladaja jak glupie! poniewaz do 19 roku zycia z samotnosci przeczytalam milion ksiazek,okazalo sie ze ja mam za duzo do powiedzenia(sztuka,historia, muzyka powazna)-wtedy neta nie bylo, i byla inna mlodziez, a ze bylam szczekata i wygadana(lacznie zcytatami filozofow) to sie faceci zaczeli krecic- na niektorych imprezach to bylo ich od 10 do 30.teraz mam jednego chlopaka, a reszta tylko patrzy. wyglad: blondynka 172cm wzrostu,zielone oczy, bez makijazu, bez solariow i tipsow:P ale pamietam pierwsze wakacje jak schudlam i sie opalilam i wszyscy sie ogladaja-byl szok,ale przyjemny

a..i kolezanki i koledzy ktorzy wczesniej mowili,brzydka, po co sie z nia umawiasz nagle stali i patrzyli zdziwieni, a co nawet niektorzy chcieli sie umawiac, ale ja nie zapomnialam dawnych docinkow i mialam na nich wywalone