Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaammmaakkk

przespalam sie z facetem ktorego zostawilam

Polecane posty

Gość jaammmaakkk

HEj zostawilam go 2 tygodnie temu powiedzialam ze go nie kocham nie chce z nim byc wyprowadziłam sie tez od nego niestety musialam wrocic z waznych powodow ale nie wrocilam do niego tylko do mieszkania. dzis w nocy niestety sie przespaliśmy ze sobą nie wiem co o tym myslec kochalismy se 3 razy w nocy on mnie pozniej przytulal calowal ale ja rano nie umialam do niego nic powiedziec bo mam zal... pozradzcie co zrobic wyjasnic z nim cala sytuacje ktora byla powodem rozstania?

Jeśli Ci na nim zależy to jasne, spróbuj wyjaśnić sytuacje.Tylko uważaj bo może dałaś się wkręcić jest wiele związków którzy po zerwaniu jeszcze przez jakiś czas uprawiają seks z byłymi partnerami dopóki nie znajdą kogoś nowego. Ale miejmy nadzieje że w Twoim przypadku było inaczej ;)

Gość mmmaajkkkaa
zostawilam go 2 tygodnie temu HEj wyprowadziłam sie tez od nego niestety HEj musialam wrocic do mieszkania HEj dzis w nocy niestety sie przespaliśmy ze sobą HEj kochalismy se 3 razy w nocy HEj pozradzcie co zrobic Rób tak dalej. Niestety. HEj!

Gość mmmaajkkkaa
kochalismy se 3 razy w nocy ja rano nie umialam do niego nic powiedziec bo mam zal... Każda by miała żal. Tylko 3 razy?