Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr Miodkowata

Szukam wróżki, tarocistki...

Polecane posty

Gość dr Miodkowata

Tylko takie nie przez allegro (nie mam konta) ..

Gość wszyscy sa szczesliwi
Cierpiałam na chroniczne bóle głowy. To było nie do wytrzymania. Lekarze byli bezsilni, tabletki niewiele pomagały. Za namową kolegi postanowiłam przyjść na tę Mszę św., ale szczerze mówiąc, nigdy nie wierzyłam w cudowne uzdrowienia. Gdy modlono się nade mną, w duchu otworzyłam się na Jezusa, poprosiłam Go o uzdrowienie. Poczułam nagle ciepło, które ogarnęło moją głowę i przenikało mnie w przedziwny sposób. Usłyszałam w sercu słowa: „Uzdrowiłem ciebie". Od tej pory nie zaznałam już nigdy bólów głowy, takich jak przedtem. Wierzę, że uzdrowił mnie sam Jezus. Teraz mogę powiedzieć z całą pewnością, że sprawcą mojego cierpienia był szatan, który wszedł w moje życie w dniu, w którym zainteresowałam się wróżbiarstwem".

Gość tylko uwazaj na laske o nicku
Sylwusia8 cos tam, ktora sie tu ciagle reklamuje

Gość dr Miodkowata
Czemu uważać? Właśnie do niej kontaktu szukałam.. innego niż przez allegro.

Gość wiedźma_z_tarotem
Wal ;) Jeszcze przez chwilę tu będę ;)

Gość napisz do estensi
estensi@o2.pl, wszyscy ją tu polecali więc i ja się do niej zgłosiłam, napisała 70% prawdy, reszta to przyszłość więc zobaczymy czy się sprawdzi ale można jej zaufać. Bierze 20zł ale daje duży opis tego co jej tam w tych kartach wyszło. nic ci nie szkodzi zapytac ;)

Gość dr Miodkowata
Lidia 02.06.1983 Konrad 29.05.1978 Chcę wiedzieć czy uda nam się przetrwać kryzys i czy mnie zdradza i czy mnie zdradzi? czy będziemy razem czy osobno?

Gość dr Miodkowata
wiedźmo a dało by się obszerniejsze pytania, na e-maila... oczywiście zapłacę

Gość dr Miodkowata
tylko teraz na szybko powiedz choć trochę, tak żebym miała o czym myśleć

a dało by radę jeszcze mi powróżyć? ilona 15 styczeń 1983 co czeka mnie w najbliżeszej przyszłości w życiu uczuciowym?

Gość Landarynka___
Ja tez poprosze jak by można było Ewa 17 09 71 Jak sie potoczy pewna znajomość?

Gość wiedźma_z_tarotem
Twoja pozycja w tym związku jest bardzo silna a związek nakierowany na Twoje potrzeby. Problemem jest stagnacja i marazm. Po prostu stanęliście w miejscu i dopada Was nuda. Postaraj się zaskoczyć czymś partnera, zaproponować coś zupełnie nowego, bądź sama zrób coś, czego on się zupełnie nie spodziewa. Wg kart w Waszym związku jedno z Was ma dużą przewagę (najprawdopodobniej finansową). Jest "silniejsze" i przez to bardziej pewne siebie. Ale nie widzę w rozkładzie żadnej innej kobiety. Raczej znów nudę i przesyt. Obawiam się, że zagłaskałaś kotka, który chce nieco więcej urozmaicenia i wolności. Jednakże karty są Wam przychylne, mówią o nowym początku i układaniu wszystkiego od podstaw, ale nie w sposób drastyczny. Najprawdopodobniej wszystko ułoży się naturalnie bez większych tragedii. Sugerują też, że Twoja rola nadal będzie dominująca. Pozdrawiam :) Obawiam się, że nie bardzo. Skrzynkę mam zawaloną prośbami i czekałaby Pani długo. Opłat nie pobieram dla zasady :)

Gość dr Miodkowata
blem w tym, że on mnie zdradził i może przez nudę, ale zdradził, boję się że znów to zrobi... ale i tak dzięki, trochę optymizmu pani we mnie wszypnęła..

Gość fddfffggdss
oczywiscie ze cie zdradzi, skoro juz raz to zrobil, naiwna :O

Gość tylko kobieta
dołączam, też chcę jakieś namiary

Napiszcie do Wroza ,12 letnie doswiadczenie rzeczwo mawia problem,informuje o wszyskim,udziela rad itd ,rosze napisac pytania,imie ,date urodzenia ,czeka sie okolo 2 dni na odpowiedz przez email ,platne 15zl na konto pootrzymaniu odpowiedzi przbieralnia.duszy@gmail.com

Gość dfjkeer33
Jest wiele wróżek, wpisz w google wróżka i znajdziesz

Gość ijak to jest.///
Pytanie do ewy p_) Wyssłałas do niego pytania ?byłas zadowolona? Musze skorzystac bo zeswiruje

Gość sulwiimalutka
wrozkaaniela@interia.pl ta jest dobra i daje wyczerpujące odpowiedzi.

Gość ja do tej chodze
Ja chodzę do www.okulta.com.pl odpowiada szybko i na temat, odpowiedzi są rozbudowane i nie czeka się niewiadomo ile po zapłacie.

Gość wrozka kafeteryjna
Napisze Wam prawde.Wrozka nie zmieni Waszego zycia i nie poda Wam rozwiazania "na talerzu".Wrozka nie wie co spotka Was w przyszłosci.. Wiec moze lepiej isc do psychologa?

Gość to różnie bywa
Są wróżki które pomogą lepiej niż psycholog.

Gość Szeheratka
Tak to prawda, właśnie napisałam, że faktycznie ta z Wierzbicy i ta z www.okulta.com.pl są dobre.

Gość do szeheratka
Dzięki za linka. Faktycznie u Lilith kupiłam wróżbę na allegro i się dużo sprawdziło.

pODAWAŁA NAMIARY DO MOJJE SPRAWDZONEJ,Jestem pod całkowitym wrażeniem. Bardzo szybki i miły kontakt. Pełen profesjonalizm. Sama nie wiedziałam tyle o sobie. Mam nadzieję, że znajdę siły by zastosować się do Pani wskazówek. Polecam wszystkim serdecznie wrozkazinaida@wp.pl.........

zapomnialam,ja na allegro korzystam z jej uslug akurat,bo latwiej mi tak..Transakcja bardo pomyslna. Naprwde szczerze polecam! Pełen profesjonalizm, szybka odpowiedź i uderzające realia... Bardzo dziękuje za pomoc i polacam wam,ale tylko tym co szukaja prawdy,jak liczycie na jakies mile slowka itp to akurat nie u tej pani..:) 784910901 jej numer mam ze strony

Gość Alka73
Ja zamiast wróżki mogę polecić wam rozmowę z bardzo zaufaną przyjaciółką. Zawsze taka osoba z zewnątrz spojrzy inaczej na nasze problemy. Kiedyś jak korzystałam z wróżek to chwaliłam sobie wróżkę Otylię i wróżbitę Piotra.

Gość zawiedziony1410
haha, "tym co szukaja prawdy" co za ciemnota :D

Gość Szeheratka
No bo ona jest dobra , nie tylko ma te strone www.okulta.com.pl ale też pisze fajne artykuły i ma właśnie allegro

Gość MArtyna74
Osobiście podchodziłam do kwestii wróżki bardzo sceptycznie. Przyjaciółka namówiła mnie do skorzystania z oferty jednej, w Internecie, która jej pomogła. Byłam samotną matką, wychowującą małego Adrianka! Dzisiaj jestem szczęśliwą mamą, mężatką! Wszystko dzięki Pani Emilii! Jeśli komuś się przyda, to jej blog: angelemilia.blogspot.com Naprawdę warto! Podchodzi do ludzi z szacunkiem i profesjonalizmem!