Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co oznacza jak się śni

Polecane posty

No ale mnie ścinacie - prawda w oczy kole, co? I tyle :( Przydałby sie choć grób koleżanki i tyle. Tej co jakiś ma i koniec. Jak one jej nie znosiły. No oby miały dzieci bo po nich wszystkich i tyle. Oby miały dzieci. Tyle wam napiszę. :(

Gość ieh
o boze!! znow pojebana owieczka grasuje :O jeszcze jej nie zamkneli?

niedźwiedziu psujesz kazdy temat!! Czy ty nie możesz wbić sobie do tego móżdżka że nic nas nie obchodzi twoje spaprane życie??!!

jennifer8787***: to znaczy ze bedzie dlugo ta osoba zyla.

Śmierć - Sny o śmierci nigdy nie zapowiadają prawdziwej śmierci, przeważnie sygnalizują tylko, że trzeba w duszy zachować coś przy życiu, które inaczej obumarłoby. Jest to pomoc podświadomości w zmianie drogi życia i uniknięciu nadchodzącego niebezpieczeństwa. Według C. G. Junga sen o śmierci kogoś bliskiego tłumaczy się jako uwolnienie od złączenia się z nim. Widok śmierci już zmarłych wskazuje na nierozerwalny związek z jednym z nich, na pragnienie naśladowania go w życiu, kierowaniu się jego podświadomą radą, by w ten sposób do czegoś dojść. Sen może być także zakończeniem jakiegoś życiowego etapu. Własna śmierć widziana we śnie jest swego rodzaju procesem oczyszczenia duszy, odrodzenia „ja", które musi się zmienić, by sprostać życiowej walce.

na ogół sny podobno odbiera sie na odwrót tez słyszałam ze jesli sni się smierc to ta osoba będzie długo zyla. Moja babcia zawsze mówiła ze jesli sni mi się smierc tak bliskiej osoby jak np. mama to bede miała w najblizszym czasie jakies nieprzyjemnosci.

Gość mam dziś dobry dzień :)
hej Jenny :) jak się sni, że ktoś jest martwy to znaczy, że ta osoba będzie długo zyła :) Wszystkiego dobrego i zdrowia dla mamy :)