Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykry_dzień

dozystkich mam

Polecane posty

Gość przykry_dzień

nie moge mieć dzieci. nikt do mnie nie powie MAMO, nie zobaczę pierwszych kroków, usmiechów itd. Dzis dzień dziecka i mam strasznego doła. Proszę was Mamy o to byście doceniuały to że macie dzieci - to piekny dar od Boga.

przykro mi bardzo z Twojego powodu może jeszcze kiedyś zaświeci dla Ciebie słońce

Gość krgfrgfdzie
dziecko możesz adoptowac i będziesz mamą.

Gość autorko przykro mi
dziecko adoptowac nie jest tak łątwo jak sie komus wydaje kto tego nie przeszedl nie zroumie nigdy i taka jest prawda a prubowaliscie moze i n vitro? czy wogóle nie mozecie miec dzieci

Gość Agulenka.
Jak ja sie dowiedzialam o ciazy to plakalam bo mam 18 lat dopiero, mieszkam z rodzicami, jest ciasno w domu a z pieniadzedzmi krucho. jak czytalam o tym ze niektore kobiety p ragna miec dziecko, staraja sie tyle lat, lub nie moga miec dzieci to dopiero uswiadomilam sobie ze moja ciaza to dar od Boga mimo to jakie mam warunki w domu, ze jestem wdzieczna Bogu ze jestem plodna. bardzo wspolczuje tym kobietom ktore nie moga miec dzieci =(

Gość autorko przykro mi
lawednowe pole hmm adopcja nie jest taka prosta jest zmunda i dlugo trwala to sie latwo komus mówi kto te dzieci ma zaadoptuj sobie:O

Gość przykry_dzień
stracilam dzecko w 8, 14, i 18 tyg. i teraz nie mam szans na zajście w ciąże. (długa historia) .Adoptować też nie mogę. życzę Wam miłego dnia ze swoimi dziećmi. pozdrawiam.

Gość przykro mi autorko
przykry_dzień jesli masz ochote pogadac to zapraszam na gg akurat wiem co przezywasz

adopcja moze i jest żmudna i długotrwała, ale jeśli chcesz mieć dziecko, to nie ma to wiekszego znaczenia, chyba, ze chcesz wyłącznie sowjego dziecka z krwi i kości

Gość autorko stara sie
lawendowe_poleb jak przezyjesz to na wlasnej skorze to wtedy bedziesz mogla cos na ten temat wiecej powiedziec

Trzecia ciąża spadła na mnie,jak grom!Życie poukładane,2 synów(17 i 12 lat)kredyt na mieszkanie,nowa fajna praca,a tu...po pierwszym szoku,to najpiękniejszy uśmiech losu(ma już 3 m_ce).Bardzo Ci współczuję,naprawdę...