Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanaobcasach

macierzyński dodatkowe 2 tyg

Polecane posty

Gość mamanaobcasach

witam chciałabym się dowiedzieć jak powinien wyglądać wniosek o dodatkowe 2 tyg macierzyńskiego, proszę o radę te kobiety które już składały taki wniosek do pracodawcy. Za pomoc z góry dziękuję:)

Gość mamanaobcasach
pomożecie????

ja napisałąm tylko pismo, że zwracam sie z prośba o udzielenie dodatkowego urlopu macierzyńskiego w wymiarze 2 tygodni. tylko musisz takie pismo złożyć w odpowoienim terminie

Gość mamanaobcasach
wiem ok 2 tyg przed ale chodzi mi o to czy wpisuję się datę od kiedy do kiedy przebywa się na tych dodatkowych 2 tyg

Gość a może spróbuj
u mnie w pracy mają gotowe druczki, tylko podpisałam i wpisałam datę. Może zapytaj kadrowej? Mniej więcej tak brzmi: Proszę o udzielenie dodatkowego urlopu macierzyńskiego w wymiarze dwóch tygodni od... do...

Gość mama_mikolajka
W n i o s e k W związku z wykorzystaniem w okresie od .......... do ...........r. podstawowej części urlopu macierzyńskiego w wymiarze 20 tygodni, na podstawie art. 1821 K.p., uprzejmie proszę o udzielenie mi dodatkowego urlopu macierzyńskiego w wymiarze 2 tygodni. Taki znalazłam na jakiejś stronie i musisz Jeszce podać swoje dane i zakładu pracy

Gość mamanaobcasach
o właśnie na takie odpowiedzi liczyłam dziękuję🌼

ja własnie byłam w pracy i napisałam po prostu pisemko, że proszę o dodatkowe dwa tygodnie. na normalnym wniosku o urlop.