Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

nudze się w pracy, ktoś ma podobnie?

Polecane posty

siedzę w pracy i się nudzę. normalnie chyba z tych nudów zacznę coś robić wreszcie ;) już wszystkie znane i nieznane mi strony internetowe przejrzałam. moze ma ktoś podobnie i pogada?

Gość kilaionka
Jako strózka pracujesz>?

Gość fddfffggdss
za co ty dostajesz pieniadze? za pierdzenie w stolek?

interesować się za mi płacą będziecie mogli wtedy jak to z Waszych kieszeni będzie szło. a narazie chcę pogadać. jeśli kogoś to nie interesuje to proszę wejść na wątek który jest ciekawszy dla Was.

Gość uułłaaaa
Siema. Też umieram w robocie! NUda że szok.A wszytskie laski o duknie czy jak mu tam gadaja mnie to nie interesuje! nuuuuda

o, wreszcie ktoś normalny :D u mnie wszysyc wyjechali i zostalam sama w biurze i nie moge sie zebrać za nic. posiedzę sobie raczej dziś ;) praca nie zając nie ucieknie ;)

Gość fddfffggdss
no wlasnie wkurzające to jest, dostaje taka 2 tysiaki ZA NIC

Gość uułłaaaa
masz rację! U mnie laski oszalały na punkcie tej diety. Mówię, wejdę sprawdze co to za cudo... matko kochana Ile osob jest w tym to masakra. Słyszalas cos o niej?

Gość fddfffggdss
za pierdzenie w stołek dostaje i pisanie glupot na forum... faktycznie powinni zrobic redukcje etatow przeciez to smieszne jest, nic nie robi a ma etat i kase bierze za nic

Gość uułłaaaa
Płacisz? Nie! więc kij Ci do tego!!!!!!!!!!!!! Dla ścisłości. 2,5 tys haha

czytałam o niej bo mój szef mi opowiadał bo jego żona na niej schudła 15% z wagi ;) ale chyba coś w tym musi byc bo dziś czytałam że dużo białka na śniadanie i potem się tyle nie je przez cały dzień.

Gość mociarella321
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

jest nam bardzo miło że nam tak zazdroscicie dobrej pracy i średniej pensji. jednak samo jechanie po nas nic wam nie da, trzeba ruszyć dupę i poszukać fajnej pracy i wtedy nie będziecie wylewać żalów na forum że nam płacą za siedzenie na necie i nic nie robienie

Gość uułłaaaa
Powaga.. do naszego działu przyszła dziewczyna schudła 24kg. W pare miesiecy. NO ale co... ja nie szkoduje niech im leci z tyłka. No dobra ale to nie głupi temat. Masz dzieci?

nie mam. i szczerze to jakoś nie czuje się na nie gotowa, a nie przejawiam w tym kierunku szczególnych chęci. a Ty masz dzieci?

Gość freryt
ja z sie nudze i tak dizen w dizen a to nei moja wina ze od jakiegos czasu nei mam roboty :-) jak jest to sie robi a jak nie ma to sie siedzi na necie ale przez to czas cholernie sie wlecze

no dokładnie, ja teraz się nudzę a za tydzień przyjdzie czas raportowania, fakturowania i rozliczania kontraktów i nie będę wiedziała w co ręce włożyć - i tak co miesiąc :D

Gość tanzanit
nigdy nie byłam na diecie ale mnie nie odpowiadałby dukan, bo tam nei możan jeść warzyw i owoców a ja je bardzo lubię, teraz zajadam sie szparagami, puki jest sezon na nie

Gość tanzanit
ja się nudze, bo szefa nie ma, nie będzie cały czerwiec, on by mi znalazł jakieś zajęcie na pewno :P

Gość uułłaaaa
wii.... tez nie mam i tez mnie nie ciagnie do tego! Dziś dzien dziecka i tak sobie jakos pomyslalam. Mam do mnie dzownila choc mam juz swoje lata, milo mi bylo. Okno mam otwarte i jakis koleś stoi na tarasie aaaaaale ma boskie perfumy... aaaaaaa

Gość tanzanit
a czy możecie się urwać z pracy wcześniej w zwiążku z tym ze nie ma nic pilnego do roboty ?

u mnie w pracy wczoraj jeden z facetów pachniał D&G - uwielbiam te prefumy :D wspomnienie mojego bylego ;) ja mogę się urwac z pracy, w sumie zawsze przychodzimy godzinę po czasie a wychodzimy godzinę przed czasem ;)

Gość uułłaaaa
Możemy, w moim przypadku muszę posiedzieć chociaż do 13:) Wychodzę na obiad i już nie wrócę:) Ale jestem zła... i jeszcze mi za to płacą.

Gość uułłaaaa
Chyba się zapytam o te perfumy, ide na fajeczkę do niego.

Gość mama cudownej dwojeczki
wiii - mam dzis dokladnie to samo :D

ja nie palę, ale idź pobajerzyć pana, dla zdrowotności ;)

Gość tanzanit
ja też spierdzielę z pracy, tak jak i reszta znajomych z pracy, przychodzic musze w miarę punktualnie tzn. na 8, ja pracuje w 4 miejscach jednocześnie i czasami nieobecność szefa i tak nie ułatwia mi ucieczki bo musze swoje kiedys zrobić ale dzis dam sobie spokój z pracą, miałam isć do urządu skarbowego ale tam chyba też laba, bo najpierw kazali mi ise zgłosić a teraz przesuwaja spotkanie na przyszły tydzień

Gość tanzanit
ja też nie palę, jak zwieję to pójdę do ulubionych pobliskich lempexów, maja tam fajny towar :P

Gość 7:30-15:30
kurde u mnie tez nuda - nic się nikomu nie psuje, nikt pomocy nie potrzebuje masakra