Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

nudze się w pracy, ktoś ma podobnie?

Polecane posty

takie było u mnie gorąco od rana i słońce było piękne a teraz zrobiło się ciemno i chumry przyszły, chyba jednak będzie padało jak mówili. a miałam z moim jeszcze facetem iśc na rower dziś, chyba nie da rady już ;) ale a propos dukana zjem jogurt naturalny ;)

Gość tanzanit
u mnie straszy gradem od rana, jestem na to psychicznie przygotowana

o, ja miałam koło domu fajny lumpeks, czasami reklamówkami wynosiłam ciuchy, choć pierwszej taniości nie były, ale teraz tam kompletnie nic ciekawego nie ma :(

Gość tanzanit
musisz polować :D oraz szukać nowych terenów łowieckich

NieLubieNiedziel powinni was wyje.bać z tej roboty na zbity pysk pasuje mi tutaj w dopowiedzi umieścić cytat z Twojej stopki: Pocałuj mnie w nos, albo w d**ę, jak wolisz.

Gość tanzanit
do tego co chce nas wyjebać: a zapłata za gotowośc do pracy, hę ?

tak, tylko tu mialam pod nosem a tak to musiałabym wozić się po mieście a tutak same remonty dróg, nie ma gdzie zaparkować auta i się człowiekowi odechciewa stania w korkach przez 30 minut żeby przejechac kilka kilometrów

Gość tanzanit
ja mam ten luksus, że mam 3 lumpy na drodze praca-dom, którą pokonuję w 10 minut na piechotę :D

Gość tanzanit
gotowosć do pracy jest ale roboty nie ma :P jesteś na kuroniówce i żal dupsko ściska czy jak ?

Gość bombilla
JA TEZ NUDZĘ SIĘ NIESAMOWICIE! JUŻ WSZYSTKO ZROBIŁAM I CO I CHUJ JEDEN WIELKI! PRACUJĘ W HANDLU, PROWADZĘ RENOMOWANY SALON I CO I LUDZI NIE MA KURWA MAĆ!!!!! KOMU MAM SPRZEDAWAĆ WŁASNEMU CIENIOWI?????????????????????? I TAK CAŁY DZIEŃ PEWNIE BĘDZIE:/ KURWICY MOŻNA DOSTAĆ

nie, ja pracuję, dziś mam wolne, za które kasy nie dostanę za to jak już pracuje, to nie wiem gdzie ręce włożyć i taka jest różnica między nami :O

ja miałam jeden w mieście gdzie mieszkam. do pracy jadę 26km przez same wsie ;) pracuje pod miastem wojewódzkim, i tam mi się nie chce jeździć i szukać bo zanim dojadę - 5km jadę pół godziny, są same korki, wszystkie drogi pozamykane bo remonty, zaparkowac nie ma gdzie, odechciewa się. ciuchy kupuje jak jestem przypadkiem w jakiejś galerii handlowej lub idę po żarcie a obok jest sklep z ciuchami ;)

Gość tanzanit
aha, mnie sklepy ze wszelkimi dobrami bobmardują na każdym rogu, też jest kłopot z przejazdem i parkowaniem, ale mnie osobiście to nie dotyczy bo na codzień poruszam sie na piechotę

no ja muszę autem. są tego plusy i minusy. tak mi przyszło do głowy, może na dzień dziecka pojadę sobie na miasto coś kupić :D a co ;)

Gość tanzanit
dobry pomysł, każda okazja jest dobra do małych przyjemności, rzucę ostatni raz okiem na biuro i zmykam, zachwałam się chyba najlepije z całej ekipy bo przyszłam pierwsza a wychodze ostatnia (co sprytniejsi w ogłe nie przyszli :P)

Gość uułłaaaa
D&G the one...........no śliczne.

i po co sie wpierdalacie tam gdzie nie trzeba !!!! zazdrosc was zzera. tak sie ich praca przejmujecie !!! z waszej kieszeni na pensje nie idzie wiec w czym problem.!!!!do garow albo dzieci pilnowac.

Gość uułłaaaa
Dokładnie... Myślę sobie,że takich ludzi do tego stopnia zżera zazdrość aż muszę nawyzywać! Mnie to akurat bawi.. i to bardzo.

Gość natariulunia
hej.. tez jestem w pracy:)

Gość uułłaaaa
ewakuacja.. Baj! Jeżeli będzie mi się kiedyś nudzić wpadnę baaaj

Gość Filemoncia777777
Witam:) ja dzisiaj tez z nudów padam:) To mój takie pierwszy wolnijeszy dzień od 2 miesięcy:) zajadam truskawki...i kombinuję co na obiad zrobić:P

a ja miałam gościa ;) i nawet troszkę popracowałam, a co ;)

Hej, no ja tez sie nudze od kilku dobrych dni:( nienawidze takiej sytuacji, bo po pierwsze to strata czasu takie nic nierobienie, a po drugie zaczynam sie coraz czesciej zastanawic nad tym, co ja tutaj robie. mam fajną prace, super ludzi, mala firma, czesto jest duuuzo roboty, ale ostanimi czasy jest totalna masakra:(((a ja bardzo lubie pracowa, jestem typem pracoholiczki i lubie ten wir, w ktory sie wchodzi, mnostwo wyzwan i nie ma sie czasu na podjadanie;) a teraz dochodzi do tego ze z kolezanką gramy w statki w pracy:/

:) ja rozstałam sie z facetem i mam doła, trochę pracuje bo mi to pomaga, a trochę siedzę otępiała i wpatruje się w monitor :o