Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość copisacszefowi

e-raport po zakonczonym zleceniu praca jako hostessa

Polecane posty

Gość copisacszefowi

czy wiecie co wpisywac w taki raport? nie mam doswiadczenia a pracodawca wymaga takiego raportu po zakonczonej pracy. o co w tym chodzi? i jeszcze jedno prace zaczynam od 6 czerwca dzis mam podpisac umowe i odeslac, ale mam tez propozycje pracy na 3-4 czerwca nie bedzie zadnych komplikacji, czy moze lepiej nie brac tego zlecenia na 3-4 czerwca??

Gość copisacszefowi
up

Gość copisacszefowi
up

Gość 222222
może ci jakiś wzór wyśle, porozmawiaj z nim

Ja dostawałam zawsze na @ formularz raportu do wypełnienia, np reklamując jedzenie w sklepie raportem określało się spis tego ile niby udało się nakręcić na sprzedaż ( nie jest to nigdy dokładna liczba bo wiadomo nie wiem czy ktoś się nie rozmyślił w połowie zakupów albo nie zawsze zobaczy się ile osoba dokładnie czegoś wzięła) Inny raport jaki kiedyś spisywałam była reakcja ludzi na nowość ( akurat promowałam wtedy sieć Play i szczerze powiedziawszy najczęstszą reakcją było "czy to nowe prezerwatywy?" ( akcja była taka że nikt nie wiedział o co chodzi tylko wiedzieli że COŚ nazywa się Play a rozdawało się gadżety i zapraszało na stronę ) więc po prostu wymyślałam co ludzie gadali a miałam do wypełnienia 4 arkusze a4 :O )

Gość copisacszefowi
no wlasnie dziwne bo raport mi przeslal w zalaczniku i po wykonanym zleceniu z pieczatkami i moimi podpisami mam mu wyslac, ale e-raport to nie wiem co to takiego. pomyslalam, ze moze jest tu jakas dziewczyna ktora wczesniej pracowala badz pracuje jako hostessa i moze wie..

jak najbardziej praca 3-4 czerwca nie przeszkadza tej ktora zaczynasz 6 czerwca... przeciez masz do tego prawo. co do raportow to powinnas dostac takie tabele do wypelnienia jesli je dostaniesz to tam bedzie wszystko napisane i tylko liczby wpisujesz i jezeli szef kaze to swoje spostrzezenia.. ja bynajmniej tak mialam... to bylo kilka lat temu wiec nie wiem moze teraz cos sie pozmienialo.. ja musialam wpisac ilosc produktow jakie zeszly ilosc gratisow wydanych mniej wiecej ilosc klientow itd itd cena itp. a co bedziesz promowac?

Możesz wziąć oba zlecenia a co do raportu to wiesz, ja nigdy go nie robiłam, za mnie robiła go promotorka, mimo, że napisane było, że to ja mam zrobić. Najlepiej zapytaj swojego promotora.

Gość copisacszefowi
malablondynka no wlasnie dodatkowo mam dzis jechac na spotkanie do playa praca jako hostessa (rozdawanie ulotek i zapraszanie do salonu) jest to praca na ten weekend i wlasnie nie wiem czy nie bedzie tez zadnych nieprzyjemnosci jesli podpisze dzis dwie umowy na raz. ale wykonywanie zlecenia jest w zupelnie innych dniach.

Gość copisacszefowi
ok dobra jakos to bedzie dziekuje za wypowiedzi lece na te rozmowe do play. milego dnia Wam zycze.

Gość mociarella321
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

O a w jakim mieście w Playu będziesz robić? Umowy podpisuj śmiało, ja robiłam średnio w prawie każdy weekendy na jakiś akcjach, czasem jeszcze szkolenia miałam i nie raz podpisywałam nawet na 3 akcje umowy ( oczywiście pilnując terminów bo czasem akcje trwały kilka tygodni a nie tylko jeden weekend)

Gość copisacszefowi
aha czekajcie jeszcze bo mam ta umowe zlecenie dzis wypelnic i odeslac, jak myslicie wpisac dzien w ktorym jest ona zawarta czy zostawic to jemu zeby wpisal?

Gość copisacszefowi
w Chorzowie

A to ja Wrocław, co do umowy to nie wiem ja zawsze gadałam jak trzeba było wpisać co innego ale z reguły wpisywałam normalną datę

Gość copisacszefowi
to moze lepiej zostawie to miejsce puste a on to wpisze

Gość copisacszefowi
mala blondynka a na ta akcje w playu tez wymagali od Ciebie w miare eleganckiego stroju

Nie, akurat ja stałam na mieście i było to zaraz po zimie, często padał deszcz i takie tam więc miałam normalne swoje ciuchy plus od nich kurtkę taką wiatrówkę z logo i czapkę z daszkiem