Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam dosyć samotności :( !

Polecane posty

Może troche jestem nieśmiała ale to nie bardzo. Na ogół nie jestem nieśmiała aczkolwiek mam dużo kompleksów i dlatego mało pewna siebie. A najbardziej mnie wkurza to że jestem mało wygadana poprostu nie mam nic do powiedzenia nie mam pomyslu co akurat na dany temat powiedziec i czasami zauwazam jak cos powiem to i tak nikt nie bierze mojego zdania pod uwage. Mam niby duzo znajomych ale jak co do czego to nawet nie mam z kim sie spotkac. Mam przyjaciolke ktora tak naprawde tylko udaje ze nia jest wiecznie tylko sie wychwala co to nie ona , zazdrosci lepszej oceny i tak dlugo liczy i sprawdza moj spr zeby jakiegos bledu sie doczepic i pokazac nauczycielce ze ja mam tak i dobrze a ona ma tak i zle... Mialam chlopaka ale mnie zostawil wiec stracilam jedyna osobe na swiecie ktora byla mi bardzo bliska :( ale niestety on wybral kumpli picie i imprezowanie wiec nie widze najwiekszego sensu go prosic zeby wrocil on sam musi zrozumiec swoje bledy bo ja nie raz probowalam mu je pokazac chcialam zeby sie zmienil a on nic z tego nie robil sobie. Jestem tak samotna ze nawet nie mam komu sie wygadac :( zamknelam sie jeszcze bardziej w sobie a slowa krytyki jeszcze bardziej mnie bola niz zawsze zazwyczaj splywalo to po mnie co inni mowia a teraz wszystkim sie przejmuje :((((

Gość wiesława Ppp
a co mnie to gówno obchodzi?

Dlatego musisz zacząć mieć wyjeebane. Co Cię obchodzą inni ludzie? Zawsze tak jest,że na końcu człowiek zostaje sam :O Używaj czasem przecinków bo ciężko się czyta.:)

He wiem cos o tym. mi tez brakuje osoby u boku.. ale dawaj glowa do gory i tward o przed siebie.. nie ma co sie przejmowac.. jak masz na imie??

Gość Więc musisz przestać
o tym myśleć! ja nauczylam sie ze jesli nie pchamy sie w towarzystwo na sile to nas nie ma.zawsze bylam uwielbina i rozchwytywana,w pewnym momencie mojego zycia sie wycofalam,zamknelam bo mialam problemy.terez rozmawiam z rybkami w akwarium,a dla innych bylam i zniknelam...zwyczajnie. nauczylam sie ze nikt nie jest bezinteresowny.

tylko tak smutno jak sie nie ma nikogo zaufanego przy sobie. to bardzo smutne i wiem ze nie tylko ja tak mam :(