Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jytrwwwwwww

DLACZEGO LUBICIE SIĘ OPALAĆ?

Polecane posty

Gość jytrwwwwwww

co wam się podoba w opalonych ludziach,skórze?dlaczego uważacie człowieka za bardziej atrakcyjnego,gdy posiada opalenizne?

Gość kokoszanelllll
wygląda zdrowiej szczuplej atrakcyjniej

lubię się opalać ponieważ: uwielbiam plaże, morze, słońce, odpoczynek i drinki :) sam kolor skóry za bardzo mnie nie interesuje 🖐️

Gość ja się nie lubię opalać
...przepraszam....

Gość ja wlasnie leze w ogrodku
i sie opalam 🖐️

Gość kokoszanelllll
ja tez sie opalam właśnie samoopalaczem

uwielbiam morze, ale za opalaniem się nie przepadam, nie lubię się smarzyć no ale lepsze to niż solarka :D

Gość ja też uwielbiam byc opalona
jakoś lepiej wyglądam, a opalam się szybko i bezboleśnie na słońcu. Kiedyś natomiast zaskoczyła mnie sąsiadka Koreanka, kiedy w windzie zapytała co słychać a ja odpowiedziałam, ze właśnie wróciłam znad morza i cieszę się, że tak się opaliłam. Spojrzała na mnie dziwnie i powiedziała, że u nich jak ktoś biały to ładny:(

ja kocham slonce od marca juz lezymy na plazy...opalone cialo jest piekne :)

Gość salianka
Opalać się (tzn.leżeć plackiem,żeby mnie opaliło) nie lubię. Słońce zawsze łapie mnie w ruchu (spacery,wycieczki itp.). Podoba mi się lekka opalenizna - człowiek nie wygląda wtedy na takiego zmęczonego,szarego, nie mam cieni pod oczami.

Gość WTF????
Zgodze się z poprzedniczką :) lekko opalone ciałko nie jest takie złe gorzej kiedy nasza opalenizna wygląda jak brud lub jak komus płatami schodzi skóra bo chciał się wylansować :/

Gość a nie lepiej sie pogodzic
słonce niszczy kolagen i będziecie wyglądać jak rodzynki :) a brak kolagenu to terz roztepy

opalenizna fajnie komponuje się z białymi ciuchami i nie tylko:) opalony człowiek wygląda zdrowiej:) oczywiście wszystko w granicach normy

Gość pokossska
Suplementy o ile są własnei dobre na pewno przyczyniaja sie do tego ze opalenizna pozostaje z nami na dlużej. I bardzo dobrze, bo nie bedzie szybko bladła, a efekty urlopu beda widoczne na dłuzej :)

Gość hellka2
Zgadzam sie z Wami. Na pewno tez dzieki takiej suplementacji nasza skóra jest jędrniejsza i po prostu tez i zdrowsza.

Gość gość
bo ktos lekko opalony wyglada zdrowiej niż blady. zawsze opalone ciało lepiej wygląda niż białe jak mąka

Gość Laura1231231
Ja się dość rzadko opalam , a jak to robie to wpomagam sie bronzerami , kremami brązującymi , masłem kakaowym itd żeby szybciej uzyskać efekt opalonej skóry ;) bo bez tego musialabym sie opalać 2 , 3 razy częściej żeby mieć taki sam efekt ,a skóra by mi sie bardziej zniszczyła czasem chodze tez na solarium ,ale nie częsciej jak raz na dwa tygodnie , na tydzien ,ale przy używaniu kremów bronzujacych i tak wydaje sie opalona ,a efekt jest naturalny

Gość sexy czarnula
a co myslicie o mezczyznach bardzo mocno opalonych szczegolnie blondynach? dla mnie to ochydne

Gość gość
opalony czlwiek wyglada zdrowiej buahaha jennifer skad ty masz te madrosci?? pomaroszczony czlowiek nie wyglada wcale zdrowiej a starzej:P

Gość Laura1231231
Ja się dość rzadko opalam , a jak to robie to wpomagam sie bronzerami , kremami brązującymi , masłem kakaowym itd żeby szybciej uzyskać efekt opalonej skóry ;) bo bez tego musialabym sie opalać 2 , 3 razy częściej żeby mieć taki sam efekt ,a skóra by mi sie bardziej zniszczyła czasem chodze tez na solarium ,ale nie częsciej jak raz na dwa tygodnie , na tydzien ,ale przy używaniu kremów bronzujacych i tak wydaje sie opalona ,a efekt jest naturalny

Gość Laura1231231
pomarszczony nie ,ale lekko opalony i młody już wygląda fajnie ;) mysle ,że to trzeba tez wypośrodkować ani nie opalać sie za czesto ani w ogole nie rezygnować ze słońca , ja np o wiele gorzej wygladam jak jestem nieopalona ale też nigdy nie opalam sie na ,, skwarke" jak niektore dziewczyny

Gość gość
a ja uwazam , ze kobiety z jasna karnacja wygladaja dostojniej z drowiej bo maja skore piekna jak mleczko. To sie kojarzy ze zdrowiej a nie poplamione skorsko, brudne. poza tym opalona skora wyglada tanio

Gość gość
opalona skóra wygląda tak zdrowo, porządnie. Bladziuch to mi sie z anemią kojarzy, przeswitują żyłki a fe. Po opalaniu wyglada sie lepiej, do pewnej granicy oczywiscie. Samego opalania sie nie lubie, lubie byc opalona

Gość Laura1231231
może i dla niektorych bym wyglądała dostojniej z moja naturalnie jasną cerą ( nawet w zimie jak bylam taka blada usłyszałam ,że mam cere jak ,, krew z mlekiem " czy jakos tak w kazdym razie to mialbyś komplement :P) ale mam mniejsze powodzenie jak jestem blada , sama nie wiem czemu a opalać sie lubie np na plaży to dla mnie relaks ;) gdzieś nie nad wodą nie lubie bo wtedy prawie nic mi to nie daje

Gość gość
LUBICIE BYC TANIE OT CO

Gość jeesi09
A kiedy najlepiej jest zaczać przyjmować takie suplementy ? Czy teraz kiedy zaczynamy sie opalać ?

Gość gość
ja sie nie opallam i bo nie chce byc pomarszczona prukwą - i wygladam duzo mlodziej niz mam lat - blad a jestem jak trup