Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elodi77

odchudzanie a kotlet milony

Polecane posty

Gość elodi77

jak myslicie mozna na diecie zjesc milonego kotleta z misa indyczego z warzywami, nie jem w ogole chleba, obiad to moj glowny posilek po nim nic nie jem

Gość ,,,,,,,,,,,,,,i
prowo

Gość elodi77
to nie prowokacja, odchudzam sie i ukladam sobie diete ktora wiem ze jest skuteczna bo tak jadlam kiedys i schudlam 20 kg ale nie jadlam wlasnie mielonych 2x ryba z warzywami 2x filet z kurczaka gotowany z warzywami 1x parowki drobiowe z chlebem wasa 1x jajka na miekko z chlebem wasa no i jeszcze jeden dzien:)

niezbyt to rozsądne zjeść obiad i potem głodówka, jeść można do ok. 18:00 lepiej jeść małe porcje częściej (podkręcasz metabolizm) niż jedną konkretną i jaka to dieta? a tego mielasa chyba nie będziesz smażyć? ;) nie lepiej zrobić pulpety i ugotować je w wodzie? do tego zrobić pikantny sos pomidorowy cały tłuszcz się wygotuje (jeśli używasz gotowego mięsa z indyka to nie polecam - tłuste świństwo)

a parówki drobiowe jaką mają zawartość mięsa z drobiu? jeśli powyżej 80 % to Ok aha i mięso nie może być "oddzielone mechanicznie" bo tam trafiają same odpady :(

Gość elodi77
kiedys jadlam bardzo czesto parowki i achudlam, ale jem obiad i koniec, dla mnie taka dieta najlepiej dziala, co do milonego tak mam na mysli smazonego

Gość elodi77
parowki z biedonki wlasnie maja w skladzie mieso oddzielane mechanicznie, no coz, moze przezuce sie na te co kiedys, z indykpola

Gość elodi77
co do tych klopsow masz racje moze zamienie je i zrezygnuje ze smazonego:) dzieki za podpowiedz

spoko ja też wcinam parówki, na okrągło ale kupuję z indyka z Łukosza "leszczynki", cena ok. 10 zł/kg, mięcha jest tam ponad 80 % http://www.lukosz.pl/produkty/5 jak zrobisz do pulpetów pikantny sos to sumienie będziesz miała czyste ;) i znacznie zdrowiej

Gość elodi77
a paczkowane parowki? tych Twoich nie zauwazylam w markecie..

Gość Lubie takie
Mielone w diecie najlepiej zrobic z wlasnorecznie zmielonego kawalka indyka/kurczaka, dodac do tego kawalki warzyw i zrobic duszone (obsmazajac bez tluszczu, na odrobinie wody). Pychotka!

jeśli masz obok sklep "Frac" to tylko tam widziałam, ja co 2 dni kupuję paczkę 1,30 kg i schodzi nie wiem kiedy ;)

Gość elodi77
a co sadzisz o jajku na miekko z chlebkiem wasa posmarownaym serkiem

Gość wszystko mozna
jeść byle nie przekroczyć 1500 kalorii cały sekret mozesz tylko np 1000 kalori to szybciej schudniesz a jeszcze szybciej jak nic nie bendziesz jadła np przez tydzień

Gość kirek12345
i taki jestescie upasione :) całe zycie sie zapuszczały a teraz dieta bo trzeba sie pokazac :) tłuste wieprze z cyckami jak maciory :)

Gość kirek12345
podczas burzy chowam się między wielkimi piersiami mojej lubej, ponieważ tam nie słychać grzmotów :classic_cool:

Gość Liselotte
mielone mięso z piersi indyczej ( a nie ta mielonka z folii gdzie połowa to tłuszcz) jajko, drobno posiekana cebula ze trzy łyżki otrąb żytnich namoczonych w mleku , sól i pieprz do smaku, uformuj płaskie kotleciki i na folii upiecz w piekarniku albo na patelni teflonowej.Są pyszne.