Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

karola :)

zapachy domu

Polecane posty

Go艣膰 dexaleriarka
tylko i wylacznie kominek. piekny zapach mam w domu orchidei , spos贸b niedrogi a pachnie w calym domu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pani domu
na rozgrzan膮 p艂yt臋 (nie przypala膰) nasypa膰 艂y偶.kawy i tak zostawi膰 po kr贸tkim czasie aromat kawy w ca艂ym domu b臋dzie czu膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewela_19
U mnie 艂adnie pachnie np. po dezodorancie w sprayu, kt贸ry u偶yje rano przy otwartych drzwiach 艂azienki, po czym wychodz臋 na jaki艣 czas z mieszkania (np. na spacer z dzieckiem, zakupy) i po powrocie bardzo fajnie, delikatnie pachnie w ca艂ym korytarzu i pomieszczeniach do kt贸rych zostawi艂am otwarte drzwi. Lubi臋 te偶 delikatny pudrowy zapach kosmetyk贸w niemowl臋cych w pokoju w kt贸rym 艣pi臋, bo mam ma艂e dziecko i akurat tam znajduje si臋 przewijak. A najlepszy ze wszystkich zapach domu to taki, kiedy co艣 smacznego si臋 gotuje, albo piecze ciasto. :) Zapach pieczonego ciasta, muffin贸w, itp. jest chyba najmilszy ze wszystkich mi znanych. Nie przepadam natomiast za sztucznymi od艣wie偶aczami powietrza w aerozolu, olejkami umieszczanymi w urz膮dzeniach wtykanych do gniazdek i innych cud贸w... no ewentualnie 艣wieca zapachowa ujdzie (o ile nie jest zbyt intensywnie perfumowana), a w 艂azience zwyk艂y stoj膮cy od艣wie偶acz w 偶elu w plastikowym pojemniku. 艢wietnie pachnie r贸wnie偶 mieszkanie wietrzone bardzo wczesnym rankiem oraz p贸藕nym wieczorem, kiedy powietrze jest najbardziej rze艣kie i wilgotne. 艢wierze ci臋te kwiaty te偶 s膮 jakim艣 rozwi膮zaniem na kr贸tk膮 met臋 (cho膰 nie najta艅szym) ...dop贸ki oczywi艣cie nie zaczn膮 si臋 psu膰 i o ile regularnie zmienia si臋 im wod臋 i podcina ko艅c贸wki.

Udost臋pnij ten post

Naturalne sposoby, hmmmm... Tak jak piszesz, mo偶esz spr贸bowa膰 z suszonymi zio艂ami, mi臋ta etc. Albo suszone p艂atki kwiat贸w (mo偶na kupi膰). Albo zapach cynamonu tu i 贸wdzie (w r贸偶nych cz臋艣ciach kuchni umiesci膰), albo suszone warkocze grzyb贸w je艣li lubisz taki zapach (mi kojarzy si臋 z dzieci艅stwem), albo kwiaty po prostu.

Udost臋pnij ten post

Jak dla mnie najlepszym rozwi膮zaniem s膮 od艣wie偶acze powietrza albo po prostu 艣wiece zapachowe. Ale te dobre, a nie jakie艣 buble, kt贸re pachn膮 tylko jak si臋 je bezpo艣rednio pow膮cha (przyk艂adaj膮c nos do swieczki). Za to takie, kt贸re pal膮c si臋 wydobywaj膮 ca艂膮 kwintesencj臋 zapachu. W sklepie internetowym Zapachdomu mo偶na kupi膰 dobre jako艣ciowo 艣wiece zapachowe, zw艂aszcza seria Yankee Candle jest godna uwagi.

Udost臋pnij ten post

O tych zapachach od Yankee Candle s艂ysza艂am ale ju偶 nie pamietam jaki ostatnio ich zapach mia艂am (a by艂o to jaki艣 czas temu). Mi najbardziej tak generalnie odpowiadaj膮 zapachy owocowe (kwiatowe tylko niekt贸re) a w艣r贸d nich: mandarynka i og贸lnie cytrusy plus na przyk艂ad kiwi: http://zapachdomu.pl/Owoc-kiwi-Duzy-sloj-p266.php :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia1974r
W moim przypadku pomog艂y zapachy elektryczne i dyfuzory, kt贸re stosuje na zmian臋. Po prostu palenie 艣wieczki jest kr贸tkotrwa艂e i gdy zga艣nie stary zapach wraca. W przypadku np dyfuzor贸w, kt贸re s膮 do艣膰 trwa艂e wystarczy je ustawi膰 w jakim艣 miejscu i mo偶na zapomnie膰 o nim na kilka tygodni. Pami臋tajcie tylko, 偶e s膮 r贸偶ne dyfuzory i lepiej kupi膰 porz膮dny ni偶 badziewiasty (przyk艂adowo z biedronki) bo to b臋d膮 tylko wydane pieni膮dze w b艂oto. Gdyby kto艣 szuka艂 porz膮dnych dyfuzor贸w to polecam zajrze膰 tu http://www.goodies.pl/8-zapachy-do-domu-yankee-candle maj膮 przyst臋pne ceny, a produkty Yankee Candle s膮 jednym s艂owem rewelacyjne i warte wydania ka偶dej z艂ot贸wki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sikarina
kringle candle woski do kominka.... bozeeee pachna tak,ze mam ochote (czasem:P) je zjesc:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AngelaW
O ja te偶 uwielbiam Kringle! Najbardziej owocowe zapachy mmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z Tob膮. Mnie te偶 te produkty odpowiadaj膮. Bardzo 艂adnie i co wazne trwale pachn膮 wiec spokojnie w艂asnie moge polecic. No i sa odpowiednie na kazd膮 kiesze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uchajcie ja tak patrze na to co maja w ofercie i zastanawiam sie nad saszetkami do but贸w. Czy moze kto艣 z Was je mia艂 lub ma ? Jestem ciekawa jak sie sprawdzaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spokojnie mozesz wybra膰 cos w tych sklepie http://pachnacaszafa.pl/sklep/ Na pewno w艂asnie warto u nich co艣 znalezc bo te rzeczy slicznie i trwale pachna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze s膮 wszelkiego rodzaju od艣wie偶acze, ale wed艂ug mnie najlepsze sa produkty zw艂aszcza takie pachn膮ce patyczki od pachn膮cej szafy. Ja zawsze to kupuje, bo 艂adnie, delikatnie pachnie, starcza na d艂ugo i naprawde daje super zapach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj i teraz przed swietami kiedy domek jest wysprzatany warto jest zadba膰 o takie zapachy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To na pewno w takiej sytuacji sprawdzi sie zpaach od Pachn膮cej szafy - w formie patyczk贸w. 艢licznie i d艂ugo pachnie i mysle ze bedziecie na pewno z tego zadowoleni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzeczywiscie jak chcecie 偶eby w domu 艂adnie pachnia艂o to chyba Pachnaca szafa jest takim najlepszym rozwi膮zaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 je lubie bo nie s膮 drogie, 艂adnie pachn膮 i do tego naprawde sa delikatne w zapachu wiec fajnie od艣wie偶aja nasze obuwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moge polecic tez przy okazji kominek ceramiczny od Pachn膮cej szafy z olejkiem r贸zanym. Na pewno doda to jeszcze wiekszej romantyczno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chcecie si臋 porz膮dnie wkr臋ci膰 w temat r贸偶nych zapach贸w to koniecznie sprawdzcie wszelkie newsy i informacje, jakie prezentuj膮 http://www.aromasens.pl/ . Bardzo du偶o si臋 dowiedzia艂am na temat zapach贸w na podstawie informacji, kt贸re gromadz膮. :)

Udost臋pnij ten post