Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTF????

"Jestem w Niemczech" czy to ściema????

Polecane posty

Gość WTF????

Mój facet w ndz wyjechał do Niemiec do pracy. Od tamtego czasu odzywa się do Mnie regularnie ale martwi Mnie jedno czy On aby na pewno tam jest. Mianowicie pisząc do Mnie eski zawsze na początku nr wyświetla Mi się +48 (on pisze ze swojego polskiego numeru) i zawsze kiedy Mu odp ucieka Mi z konta tyle siana co zazwyczaj czyli jakieś 25 gr. Jest to możliwe aby takie tanie esy były za granice????

Gość grrrrrr.......
Logiczne bo Ty placisz tylko za komunikacje tak jakby byl w Polsce, reszte placi on ....

Gość WTF????
Cos mi się w to wierzyć nie chce...

Gość Jest taka usługa
nazywa się Roaming. popytaj wujka google :classic_cool:🖐️

Gość stoolej z dużą bagietą
o boże ines, zejdź na ziemie :(

Gość WTF????
co masz na mysli???????

Gość WTF????
pytam: stoolej z dużą bagietą...

Gość prowo jak nic
o maj gad, przeciez pisze z polskiego nr to jaki ma sie kierunkowy wyswietlac??? a ty piszesz na polski numer z polski to ile masz placic?? prowo jak nic

Gość grrrrrr.......
14:40 [zgłoś do usunięcia] ines73 w roumingu kosztuje wiele wiecej....cos tu cie gosc oklamuje To "73" w Twoim nicku to IQ ? ;) Tak przypuszczalam :D

Gość WTF????
no ok ale gościu jest w Niemczech, to raczej wysyłam mu esa międzynarodowego a nie krajowego... No proszę Was...

Gość stoolej z dużą bagietą
nie no bez jaj, mam tłumaczyć na kafę co to jest roaming ? twój luby zalogował się w sieci zagranicznej, ma włączoną usługę roaming czyli możesz się z nim połączyć normalnie wybierając hjego polski numer i zapłacisz za to tak jak zwykle. On natomiast za każdą minutę odebranego połączenia płaci dodatkowo. czyli jak dzwonisz do niego to płacisz ty (tyle co zwykle) i on (tyle ile ma w umowie roamingowej). smsy tak samo.

Jeśłi będziesz pisała czy dzowniła na Plski numer tchoćby był w Meksyku :P to i tak zapłacisz za połaczenie krajjowe czy smsa on dzwoniąc czy pisząc do Ciebei zawsze bedzie miał 48 stawki operatorów w krajach UE sa takei same Plus wprowadził niższe połaczenia do Nimiec :P w roamingu - ale na numery zgraniczne,,,

Gość WTF????
No :) to mi w głowie rozjaśniliście :) dzięki :)

Carrie, Ty juz sie nie wyklocaj, bo Ines na dodatek jest po medycynie, wiec wie najlepiej, patrz fotka jak siedzi w gabinecie i mysli :-D :-D

Carrie, ona nawet nie rozroznia pipy od kasi midelton, to juz chyba jest cos nie tak :-) a jej wiedze respektuje bardzo ! bardzo bardzo bardzo ! i jej o 10 lat mlodszego utrzymanka rowniez :-D

ja mysle, ze chodzi tylko o to, ze Ines jako lekarka, nie dala rady go wyleczyc, bo jak wszyscy wiemy homoseksualizm to choroba !!! :-D pwnie dlatego teraz zalamana siedzi w swoim wloskim domeczku :-)

Gość no to siup..
autorko w jakim miescie jest ten Twoj? pytam bo pracuje w De i mam czesciowo zasieg orange..i play..

Gość dlaczego autorka
pisze "Mi", "Mnie" z dużej litery?

Gość no to siup..
bo szanuje siebie:-P

Gość WTF????
A co to źle????? :) Przeszkadza Ci to w czymś??????