Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdwddeddededed

najlepiej odpoczywam jak jestem sama ze sobą. kto tak ma?

Polecane posty

Gość wdwddeddededed

kiedy mogę posiedzieć cały dzien przed kompem i nic nie robić..czasem potrzebna mi się aktywność ,ale sama z soba jakoś najbardziej sie regeneruje

Gość jesteś
introwertyczką

Gość introgirl
ja też tak mam, nudzą i denerwują mnie spotkania z pseudoznajomymi z pracy, byłej pracy albo z sąsiadkami, wolę siedzieć sama, albo w gronie ludzi mi najbliższych do których mam 100 procentowe zaufanie

Gość nieładnie
To normalne u introwertyków. Pobierają energię z wewnątrz.

Gość jesteś
mój facet jest introwertykiem, nie wiem czasem o co Mu chodzi i dochodzi do spięć dlaczego introwertyki o nic nie pytają?

Gość podobno faceci agresywni
Bo sami nie lubią być o coś pytani. Też wolę odpoczynek w samotności lub w gronie kilku zaufanych.

Gość nieładnie
mój facet jest introwertykiem, nie wiem czasem o co Mu chodzi i dochodzi do spięć dlaczego introwertyki o nic nie pytają? Poczytaj sobie trochę o ich osobowości to zrozumiesz. Google nie gryzie.

Gość jesteś
no ale jak to, nic o mnie nie potrzebuje wiedziec? to ja się z nim nie kłócić nie chcę wiedzy z teori tylko z życia

Gość ja pitole, ja zaczynałam
ja też tak mam, że często wyjeżdżam albo siedze sama, lubie to ale nie izoluje się od ludzi, czasem się z nimi spotykam, choć samotność jest na pierwszym miejscu po prostu lubie siedzieć samotnie, czytać, ćwiczyć, cokolwiek, albo po prostu leżeć i myśleć najbardziej lubie samotne spacery

Mi odpowiada odpoczynek w domu w samotności, jak sobie leże nic nie robię, czytam, oglądam, z nikim nie gadam. Ale po wynurzeniu się z domu lgnę do ludzi

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe.
Ja lubię być sama, wtedy wiem, ze odpocznę i nikt mi dupy nie zawróci czy też nie wkurwi.

Gość jesteś
to co oczekujecie od partnerów ekstrawertyków ?

Gość Ważne pilne
jesteś mój facet jest introwertykiem, nie wiem czasem o co Mu chodzi i dochodzi do spięć dlaczego introwertyki o nic nie pytają? Wlasnie introwertycy pytaja, ale nie odpowiadaja. Ekstrawertycy za to gadaja i gadaja i odpowiadaja na wszystkie pytania.

i ja tak mam. lubie cisze, spokoj i samotnosc. kiedy nikt mi dupy nie zawraca, czasem mam tak ze strasznie mnie wkurza obecnosc innych osob, a mieszkam z rodzicami i chcac nie chcac przebywam z nimi. kiedy mnie o cos pytaja mam ochote wogole nie odpowiadac, "wylaczyc" sie. denerwuje mnie to, kiedy mi cos opowiadaja a ja nie mam ochoty sluchac. nie lubie kiedy mi ktos cos kaze. lubie byc w domu sama. np teraz jestem sama, i bardzo dobrze mi jest, zimne piwko, muzyka, internet i odpoczywam..;d

Gość fgdfddfdf
mi rodzice akurat nie wadzą, powinnas sie cieszyc ze sa zdrowi i zyją. ale obcych nie lubie

Gość teleremorele
ja tez tak mam :)