Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem glupiiiiiiaaa

Jestem brzydka i gruba, a na czatach i portalach randkowych udaję super laske :(

Polecane posty

naprawde mam brzydką twarz, wysokie czolo ,duzy szeroki nos ,gdy jest zimno jest caly czerwony jak u pijaka, jestem gruba - mam tlusty brzuch ,cellulit ,podwojny podbrodek ale szczuple ( w miare) nogi , obrzlidiwe wyglada, mam beznadziejną fryzure ,sztywne wlosy jak druty, zadna fryzura mi nie pasuje, opadające powieki i zmarszczki pod oczami, nie mam zadnych znajomych,nie poszlam na studia ,rodzice mnie utrzymują ,znalazlam od czerwca prace w magazynie,bede realizowala i przyjmowala zamowienia na 3 zmiany :O ,lat 22 Na czatach udaje super laske, wysylam cudze fotki ,pieknych dziewczyn , seksu nigdy nie uprawialam - jedynie cyber-seks , wiecie? Taki pisany ,opisy tego co bysmy robili ''gdyby'' doszlo do spotkania. Gdy ktos chce numer telefonu znikam,albo podaje falszywy. Na portalach randkowych to samo ,cudze fotki ,podniecam sie z otrzymywanych wiadomosci ,flirtuje,zdarzylo mi sie przez telefon... gdyby oni wiedzieli kto jest po drugiej stronie...chyba by mnie zbluzgali

Gość nie badz taka pewna
moze bys sie podobala ;)

wątpie. juz 3 razy na randke sie umowilam... dawwwno temu. Jeden facet nie przyszedl ,podejrzewam ze mnie obserwowal ,zobaczyl ze przyszla brzydka i zwiał , potem nie odbieral telefonu jeden powiedzial mi wprost ,ze nic z tego nie bedzie i poszedl do auta ,bez slowa ae widzial moje fotki wczesniej ,pozniej w smsach twierdzil ,ze zadnej fotki mu nie dalam ! :/ a trzeci po spotkaniu ,napisal smsa ,zebymn szukala sobie kogos na moim poziomie ''urodowym'' a jemu nie zawracala dupy :( wrocilam do domu ze lzami w oczach Z jednym facetem sie spotkalam kilka razy , zadnej milosci z tego nie bylo, jest po prostu moim znajomym, ostatnio sie widzielismy ze 2 lata temu ,gadamy tylko na gg i przez telefon

Gość ;d;d;ddddd
powiem tyle : HAHAHA

To zadbaj o siebie troszkę... bo użalanie sie nad sobą nic Ci nie da wręcz bedzie miało to odwrotny skutek :(

Gość u mnie
dokladnie , uwazam ze kazdy moze ;jakos; wygladac , wystarczy sie troche wysilic zainwestowac w kosmetyki , lepszy ubiór.

Gość Biedny_Muzyk
nie kazdy sa takie potwory ktorm nic nie pomoze i to czesto

z Krakowa nie mam nawet zadnej motywacji ,by cos zmieniac ,przyzwyczilam sie do siedzenia w domu , teraz bede chodzila do pracy zeby pomoc rodzicom ,to tyle

Gość Tlenka:):):
Wiesz, Udawanie kogoś kim nie jesteś zupełnie nie ma sensu. Nigdy nie poznasz prawdziwej miłości nie będziesz miała realnych przyjaciół. Uwierz mi , że "piękno" to pojęcie względne i jeśli się nie podobasz stu facetom, gwarantuję Ci, że jest stu którzy zobaczyliby w Tobie śliczność. Każda kobieta , nawet ta "Piękna" nie podoba się wszystkim.:)

Gość Bert Power.
ekstra całe zycie szukam brzydkiej a tu masz znalazłem ciebie jestes moim objawieniem skad jestes malenka?

Moze faktycznie jestes malo atrakcyjna, a moze tylko tak sie czujesz i to wplywa na to jak ludzie Cie odbieraja. Wiedz, ze zawsze szanse sa. Znam kilka naprawde nieciekawych dziewczyn - maja rodziny, dzieci, mezow. Moze gdy podejmiesz prace i wyjdziesz do ludzi cos sie zmieni. Odkryjesz wtedy moze, ze wyglad to nie wszystko - choc to tak banalnie brzmi jest prawda. :)

Gość Biedny_Muzyk
gowno prawda ostatnio umowilem sie na spotkanie z siedmioma typiarami z mojego dawnego liceum ze szkoly pamietam je wszystkie tak: szesc lasek bawiacych sie w amatorski fotomodeling i jeten potworny potwor przyszly wszystkie i wszystkie siedem odstrzelone odpicowane niesamowicie szesc lasek wygladajachych w nowych ciuchach make-up i ogolnie odstrzelonych na istne boginie!!! a z nimi dokladnie tak samo odstrzelony potworny potwor ktory wygladal wrecz smiesznie probujac sie do tamtych upodobnic i nie ma tu mowy o "guscie" bo moi kumple ktorzy ich nie znali pytali mnie ktora bedzie ta "zjebana" zadnemu nie powiedzialem ktora to a i tak kazdy od razu wiedzial

Gość Biedny_Muzyk
dowodzi ze to nieprawda ze kazda potwora ma amatora ze wystarczy zadbac o siebie

jestem glupiiiiiiaaa mieszkam niedaleko krakowa. moglibysmy sie spotkac. jezeli masz ochote.

Gość Biedny_Muzyk
taa ale znam mnostwo takich o ktorych absolutnie kazdy na pierwszy rzut oka czy nawet na zdjecie twierdzi ze to potwor

Z tego, co piszesz, wynika, że jesteś zaniedbana. Przecież można schudnąć- od razu nie będzie brzucha i podwójnego podbródka. Nos się zmniejszy, bo pamiętam, że moja koleżanka jak schudła 5 kg (nie była gruba), to nos jej się zmniejszył.

gdyby każdy był superładny to byłoby nudno...nie wiem czy Cie pocieszyłam:)

Gość Biedny_Muzyk
nie jestem brzydki absolutnie :D ale facet chyba ma z tym latwiej bo mimo mojej niatrakcyjnosci fizycznej sporo kolesi zazdrosci mi z jakimi dziewczynami sie pokazuje

ja też radzę Ci żebyś wzięła się za jakąś dietkę i ćwiczenia, wybierz się do fryzjera, zmień coś w sobie. I zadbaj o siebie. Wierzę, że każda kobieta jest piękna kiedy o siebie dba. I skończ najlepiej z wystawianiem cudzych zdjęć i oszukiwaniem również samej siebie. Na pewno znajdzie się ktoś dla kogo będziesz piękna i kto pokocha Ciebie za to kim jesteś. :)

Gość perwersssssg6g7ggg66
"Jestem brzydka i gruba" jeśli do tego jesteś wulgarna i dominująca to Cię chcę!

niektóre ładne dziewczyny spotykają sie z tymi nieatrakcyjnymi z dobrego serca...raz albo dwa max

Gość Biedny_Muzyk
nie no wiadomo ze co grube to zle a co zle to grube radykalnie schudac powinnas i taka zelazna zasada prawidlowa waga to niedowaga

Gość Biedny_Muzyk
pfff dajecie jej zalosne "babskie" porady i potem jest jak w liceum ze chodzi taka gruba wstretna a umalowana i odstrzelona efekt- jest posmiewiskiem