Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczynowy

co myślisz o takim sposobie zaręczyn ?

Polecane posty

Gość zareczynowy

siemka, mam pytanie do kobitek mieszkam z dziewczyną już jakiś czas, chce się jej oświadczyć, nie mamy możliwości wyjazdu nigdzie przez najbliższy okres, co myślicie o 2 pomysłach na zaręczyny: zazwyczaj robię jej śniadanie do pracy w pudełku, co myślicie o włożeniu tam dodatkowo na deser pudełka z pierścionkiem zaręczynowym i listem ? 2 sposób, napisanie na suficie w sypialni pisakiem święcącym w ciemności uczuć i pytania ? oczywiście do każdego pakietu romantyczna kolacja w domu lub restauracji w pakiecie, pozdrawiam i czekam na wasze wszelkie opinie i jak byście takie zaręczyny odebrały

Gość historia pewnej milosci
Drugi pomysl ciekawy:-) ja bylabym zadowolona. Pierwszy ok ale pewnie chcialbys zobaczyc jej mine?

Gość lady_margarett
ten drugi lepszy. ten pierwszy tez ok tylko że nie wyobrażam sobie momentu zaręczyn beż ukochanego obok siebie (bo jak rozumiem ona by go znalazła w przerwie sniadaniowej). do drugiego pomysłu dołaczyła bym jeszcze płatki róż rozsypane wszędzie i do tego świeczki, kadzidełka i nastrojowa muzyka. mmmmm:)

Gość KAROLCIA22
drugi pomysl super

ja bym wlasnie nie dolaczala zednych kiczowatych dodatkow, ktore wskazywalyby na Twoje zamiary, bedzie najbardziej zaskoczona jak po porstu sie polozy i zpbaczy swiecacy napis, niczego nie podejrzewajac :-D

Gość hujlanoga
drugi pomysl naprawde fajny:) moj maz oswiadczyl mi sie podobnie, tzn nie do konca ale dosc podobnie. wracam z pracy, otwieram drzwi na klatke a na scianie kartka " jestes miloscia mojego zycia" i praktycznie co kilka stopni wisiala inna kartka z wyznaniami, ale nie sadzilam nawet , ze to do mnie:) pomyslalam, ze to do naszej slicznej sasiadki i nawet troszke jej zazdroscilam:) a gdy otworzylam drzwi do mieszkania poczulam zapach jasminu( moj ulubiony), w mieszkaniu panowal polmrok, palily sie swiece, stol byl pienie zastawiony a na scianie byl napis " uczyniesz mnie mega szczesliwym, jesli zgodzisz sie spedzic ze mna reszte zycia" :) i wtedy moj obecny maz podszedl, ukleknal i spytal " no to jak":P mlody byl, zesteresowany ale doceniam jego starania:) najwazniejsze to zebys ja zaskoczyl:)

Gość przesadzacie chyba
Drugi sposób jest zajebisty!

Gość lady w grochy
drugi pomysł rewelacja. ale tak jak ktos pisze, bez cudów wianków zeby sie niczego nie domyśliła, z zaskoczenia ją weź ;)

Gość lady w grochy
chociaz z drugiej strony kto by się spodziewł świecących oświadczyn na suficie ;)

Gość zareczynowy
no oki faktycznie z tym sniadaniem to glupio bo by mnie nie bylo przy tym, wiec pada na swiecacy sufit i sciany, tylko zebym to zmyl potem :D pozdrawiam