Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze cię w monitorze

na kafeterii nie ma pięknych kobiet

Polecane posty

Gość widze cię w monitorze

to niestety choroba całego internetu i nawet nie trzeba mieć fotek aby to wiedzieć :(

Gość informacja jest ważna
na kafeterii są takie ładne kobietki że każdy znajdzie coś dla siebie

Owszem są piękne kobiety na kafeterii. Najbliższym przykładem jest tutaj moe, bardzo, bardzo apetyczna :P Na tym forum natknąłem się także na pewną kobitke (nicka nie pamietam) która miała zdjęcie na skórzanej kanapie z małym, kudłatym pieskiem- też śliczna. Ponad to bardzo ładna takze jest Zdesperowana Domowa Żona jeszcze emanująca latem?- nicka nie pamiętam dokładnie, Noxelia jest też ładna, z pewnością jest więcej ślicznotek na tym forum, ale jak narazie nie pamiętam :P

Gość saszszka
o kurva :D zdesperowana jest ladna :D oczy chyba w swojej doopie masz :D

Gość Sonia Neumann kiedys tu byla
tez niezla

Gość saszszka
o bosze ty faktycznie jestes zdesperowana :o

zdesperowana jest przeciętna ale napewno brzydka nie jest tylko zabardzo sie wywyzsza :O a pozatym odnosnie tematu na kafe nie ma pięknych kobiet ale wiele jest ładnych :) oczywiscie zakładając ze te fotki co mają w stopkach to ich

Gość najpięknięjsza jesteś ty
creamuś 😘

Gość oligierka
oj mylisz sie , mylisz ..;D

Gość fuuuuuuuuj
krem ty cwoku nie wypowiadaj sie jestes totalne bezguscie i masz ciotowaty umysl

a ze ktos mnie probuje znizyc do jakiegos dennego poziomu to sorry... ale ja swoja wartosc znam (nie mowie tu o wygladzie ale o innych aspektach z mojego zycia), a ze ktos uwaza to za wywyzszanie sie to ok, nie bede przeciez dawala sobie po pysku strzelac.

altero..skończ z wyrywaniem lasek w necie :O jak chcesz kogos poznac to poznaj w realnym zyciu

Gość CUD DZIURY
zdz ja zwyskle jak stara zdarta plyta nic ja nie interesuje ,ale bedzie teraz ciagnela nastepne dziesiec stron pojebanego topa ,i wszysstkim udawadniala chooj wie co :D i na dodatek zanim wyjdzie pozegna sie minimum nastepne dziesiec razy

czasem czuje sie jak jakas gwiazda ;). chuj o innych wiem a oni o mnie wszystko, co kiedy powiem, co dzisiaj robie, ile razy, jaki mialam w tym prawdopodobny cel.. szkoda ze mi za to jeszcze nie placa bo bym byla bogata :)