Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade..

jak piescic pienisa reką?

Polecane posty

Gość prosze o porade..

bo w sumie nie wiem jak mam piescic penisa mojego faceta gdsyz jestem poczatkujaca w tych sprawach a chcialabym to robic dobrze. Mam to robic tylko "gora dol"? czy jak? mocno czy lekko mam go trzymac? wolno czy szybko wykonywac te ruchy?

Gość góra dół to nudaq
ściągasz napletek w dół, i smarujesz główke czyms sliskim (krem, oliwka etc.) i bawisz sie tylko głowką, odpłynie koleś

Gość kurcze a jak ja
piescilam mojego chlopaka jezykiem...tzn glowke penisa to jego to laskoało wiec wiecej juz tego nie robilam...nie rozumiem...poprzedni chlopak przy tym po prostu odlatywal...

Gość Aga4321
Ja też chętnie posłucham rad. Najbardziej boję się, że za mocno ścisnę. Jak to jest?

Gość bkghk
mUSISZ SCISNAC MOCNO, AZ SIE ZROBI CALY CZERWONY. po czym zaczynasz ruszac nim w lewo i prawo, nie ruszajac skorki. pamuetaj tylko ruchy lewo prawo, tyl przod daja rozkosz, nie tam jakies gora dol, bo to bajki.

Gość Aga4321
Widzę, że zadnej poważnej rady nie otrzyma ani autorka, ani ja.

No dobra, dostaniecie poważną radę. Ale muszę wiedzieć wpierw czego już w tej kwestii próbowałyście.

Gość esres
jedena rzecz ktora moze sprawic ból to nie jest za mocne sciskanie .. Ale sciaganie na siłe napletka . Zazwyczaj napletek na sie sciagnac tylko tak ze odsłania zolądz . Jesli ktos chce sciagnac go dalej to wywoła na pewno ból .. I na to zwracajcie uwage .. A penisa mozna sciskac mocno i to zadnego bolu nie wywołuje

A ja się zastanowiłem nad tym jakiej rady możnaby tu udzielić. I po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że najlepsza rada jakiej mogę udzielić młodzieży w takich sprawach (bo także i chłopakom takie rady mogą się przydać) to, żeby od początku starali się dowiedzieć od swoich partnerów co im pasuje. Umiejętność dowiadywania się od partnera/ki co jest dla nich przyjemne a co nie oraz umiejętność pokazania/powiedzenia co Wam pracuje może być wręcz kluczowa dla zachowania udanych relacji w seksie w przyszłości. Jak sobie poczytacie niektóre wątki na tym forum to zobaczycie, że bardzo eiele problemów powstaje wtedy, kiedy ludzie nie potrafią ze sobą o seksie rozmawiać. A niezależnie od tego taka rozmowa o tym co zrobicie lub możecie zrobić za chwilę naprawdę może nieźle nakręcić! Np szeptem: "kochanie, chciałabym dzisiaj, żebyś odnalazł moją różową perełkę i pieścił ją koniszkiem języka a le tak delikatnie i szybko". Faceta prawie na peano to weźmie...

Gość nauczcie sie czytac
napisalem co jest fajne 4 POST OD GÓRY, cos jeszcze mam dodac, czy wystarczy to ze nalezy nauczyc sie czytac?

Gość prosze o porade..
ale mojemu chłpakowi napletek nie schodzi do konca, co to może oznaczac?

Gość nauczcie sie czytac
powinna schodzić przynajmniej poniżej główki, może tworzyć taki rulonik pod żołędzią, czasem się da gładko rozciągnąć po trzonie ale to rzadko sie zdarza. Jeśli nie mozesz sciagnąć odsłaniając całego grzyba to znaczy że trzeba rozciągnąć napletek, a jeśli to nie da rezultatu to na zabieg (stulejka).

a ja ręcznie niekoniecznie lubię mieć ściągnięty napletek bo ręka nie jest tak delikatna i jak pochwa czy usta i czuję dyskomfort na żołądzi... wolę jak skórka jest i wtedy kobieta złapie poniżej i pierwszy ruch jest do góry i potem wiadomo.. tak żeby skórka cały czas chodziła pod ręką ;)

Gość ale temat!
ja tez tak mam bo moj zołądz jest bardzo delikatny. Wole jak kobieta rusza reka albo ustami calą skórke. Ale napletek schodzi mi caly. Tylko ze wraca na miejsce gdy pusci sie skorkę. Wy tez tak macie?

Gość kjm
Tak - rozmowa jest ważna. Kiedy robiłam mojemu chłopakowi pierwszy raz, to pytałam się - takie drobne " dobrze?" lub "tak?" wystarczy. Jak chłopak jest mądry, to sam Ci powie lub pokaże. Przy drugim razie było o niebo lepiej :)

Gość xxl-men
Wydawalo mi sie ze to kazda dziewczyna potrafi.

Gość archeologstka
podnosze

Gość niezłomny wojownik
uwaga na wędzidełko - zawsze :P

Gość Stara Zdzicha ;) $
ja pieszczę dłonią i ustami każdy lubi co innego zacznij go pieścić i spytaj, co sprawia mu największą przyjemność zacznij delikatnie i spytaj czy chce mocniej sam Ci powie

Gość fdses
RZadna kobieta nigdy nie bedzie robic tak dobrze ręka jak facet sam sobie - on zna siłe nacisku itd itp... Dlatego sugeruje by kobiety jednak zostały przy lodach ,a reka to od czasu do czasu moga zrobic , ale z mojego doswiadczenia wynika ze sa w tym słabe ..

Gość niedodczooooonaaa
ale dotyk innej osoby, takie oczekiwanie co teraz to chyba jest berdziej podniecające niż własna ręka?? Chyba chodzi tu o pieszczenie w ramach gry wstępnej a nie koniecznie robótki ręczne do końca.

Gość xxl-men
Ja lubie jak partnerka robi mi do konca i patrzy z zaciekawieniem jak sperma tryska.

Gość Dziewczyny zaufajcie naturze
Kiedy będzie wam zależało na facecie zrobicie mu loda lub ręką tak jak nigdy w życiu sam sobie nie zrobił.