Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Expedition Robinson

A kto z Was pamięta ''Wyprawę Robinson'' na tvn ?Było lepsze niż ten szajs teraz

Polecane posty

Gość Expedition Robinson

Taniej z gwiazdami pojebami You can Dance dla niedorozwiniętych nastolatkow Mam talent, must be the music i inne badziewia dla debili i biedaków Skkoda ,ze TVN nie produkuje juz takich program jak Robinson, Agent, Trafiony zatopiony, ,Big Brother - zwlaszcza 1 i 2 edycja, Kawaler do wzięcia :(

Gość dla kogo ten kwiatek?
z wymienionych widziałam tylko 1 cz. big brothera, ale podobna wyspa tez była niezła aha i jeszcze widziałam kilka odcinków BAR u jak brała w nim udział DODA jeszcze przed powiekszeniem sobiue tu i tasm :D. Pamietasz?:)

Gość nostalgia aniola
pamietam Robinsona, Agenta (1 i 2 edycje) i jeszcze Ekspedycja leciała, też fajny program,Trafiony zatopiony tez dawal rade, podobala mi sie oprawa muzyczna tego programu:) Jeszcze Ananasy z mojej klasy z Sandrą Walter i Jak łyse konie z Sołysikiem też mile wspominam:)

Gość Expedition Robinson
ten poseł to Bartosz Arłukowicz :D:D xfactor to kolejne gówno ,nawet nie chce mi sie tego oglaadac jedyny niewypał to Jestem jaki Jestem z Wisniewskim 💤 Wszystko o Miriam - klasyk , szkoda ze nie ma w internecie odcinkow :( a najbardziej mi żal kanału RTL7 ,pamietam gdy wracalam ze szkoly i ogladam super seriale

Gość Expedition Robinson
Jestem jebniętą kurvą która kisi cały dzien na Kafe:O

Agent rzeczywiscie byl niezly. Wyprawa Robinson to polska wersja amerykanskiego Survivora ktorego juz bylo az 21 edycji. Do sporej czesci sa polskie napisy. Nie ma jednak sensu zaczynac ogladanie od najnowszego sezonu bo tam sie pojawiaja najciekawsi bohaterowie z poprzednich i wtedy psuje sie efekt ogladania jak sie nie wie o co chodzi i jacy byli wczesniej. Ja gdzies od 15 albo 16 ogladalem.

Gość kto z was pamiętaa???
up